Te melyiket válaszatnád? Kérlek, indokoljátok is meg, mert iszonyúan nem tudok dönteni.
Igazából ezen a ponton már mindegyik igen jó hardverrel jön, így olyan szempontok alapján döntenék mint felület (matt vs fényes, ugye a matt a nyerő), képernyőméret, akkuidő, garancia, billentyűzet stb...
Ha ezeket mind figyelembe veszed, máris könnyebb választani.
Továbbá ha munkára kell (ilyen hardver mellett feltételezem, hogy nem Word-be pötyögéshez kell...), akkor a Core i7 processzor előny lehet a Core i5-al szemben. Ha hordozható játékgépnek veszed csak, akkor ez nem számít a legkevésbé sem, ott inkább a jobb videókártya a nyerő.
Tulajdonképpen munkára (is) kell, de vicces módon az a munkám fő része, hogy wordben pötyögök :)
Igazából szeretnék egy erős gépet, amit lehet hozni-vinni, de kiváltaná az itthoni asztalit, mert az már eléggé veterán. Játszani ritkán szoktam, akkor sem kell nagy dolgokra gondolni.
Ez esetben egyértelműen a Dell a jó választás.
Bár ezekre elég lenne valami olcsóbb modell is.
nehéz ügy:
ezek közül az asus a legerősebb, de míg a másik kettőre 3 év gari van erre csak 2, és csak ez 15 colos a többi meg 17
igaz a dellben van a leggyengébb videókártya, addig a hp-ban kevesebb a memória és gyengébb proci is van benne
egyedül csak a hp-ban van 3.0-ás usb port, és az asusban eggel kevesebb van belőle
tehát:
ha számít a hordózhatóság, akkor az asus, kompromisszum: eggyel kevessebb usb port és csak 2 év garancia van rajta, és amúgy ez a legerősebb
ha számít hogy legyen rajta 3.0-ás usb port, akkor a hp; negatívuma: csak 4 giga memóriája van, és én emiatt nem is választanám
ha munkára is használod, akkor a dell a win7 miatt, bár játékra ez a leggyengébb, ennek ellenére az összes mai játék elfutna rajta a minimumon legalább
összegezve én az asust választanám
Asus és dell is jó
ezek közül mindegy
.
én HP t venném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!