Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Te melyiket válaszatnád?...

Te melyiket válaszatnád? Kérlek, indokoljátok is meg, mert iszonyúan nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 17. 11:38
 1/10 P.O.C. ***** válasza:
Én a Dell -t választanám. Ugyan abban van a legrosszabb VGA, de mégis csak egy minőségi termék 3 év garival, és eredeti Windows 7 rendszerrel.
2012. jan. 17. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Igazából ezen a ponton már mindegyik igen jó hardverrel jön, így olyan szempontok alapján döntenék mint felület (matt vs fényes, ugye a matt a nyerő), képernyőméret, akkuidő, garancia, billentyűzet stb...

Ha ezeket mind figyelembe veszed, máris könnyebb választani.

Továbbá ha munkára kell (ilyen hardver mellett feltételezem, hogy nem Word-be pötyögéshez kell...), akkor a Core i7 processzor előny lehet a Core i5-al szemben. Ha hordozható játékgépnek veszed csak, akkor ez nem számít a legkevésbé sem, ott inkább a jobb videókártya a nyerő.

2012. jan. 17. 12:05
 3/10 Brányi Bence ***** válasza:
Ez így túl tág. Mi a prioritás? A sebesség? Vagy a hely? Mennyire számít az ár? Mire szeretnéd használni? stb.
2012. jan. 17. 12:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen munkára (is) kell, de vicces módon az a munkám fő része, hogy wordben pötyögök :)

Igazából szeretnék egy erős gépet, amit lehet hozni-vinni, de kiváltaná az itthoni asztalit, mert az már eléggé veterán. Játszani ritkán szoktam, akkor sem kell nagy dolgokra gondolni.

2012. jan. 17. 12:10
 5/10 P.O.C. ***** válasza:

Ez esetben egyértelműen a Dell a jó választás.

Bár ezekre elég lenne valami olcsóbb modell is.

2012. jan. 17. 12:13
 6/10 lindmayer ***** válasza:

nehéz ügy:

ezek közül az asus a legerősebb, de míg a másik kettőre 3 év gari van erre csak 2, és csak ez 15 colos a többi meg 17

igaz a dellben van a leggyengébb videókártya, addig a hp-ban kevesebb a memória és gyengébb proci is van benne

egyedül csak a hp-ban van 3.0-ás usb port, és az asusban eggel kevesebb van belőle

tehát:

ha számít a hordózhatóság, akkor az asus, kompromisszum: eggyel kevessebb usb port és csak 2 év garancia van rajta, és amúgy ez a legerősebb

ha számít hogy legyen rajta 3.0-ás usb port, akkor a hp; negatívuma: csak 4 giga memóriája van, és én emiatt nem is választanám

ha munkára is használod, akkor a dell a win7 miatt, bár játékra ez a leggyengébb, ennek ellenére az összes mai játék elfutna rajta a minimumon legalább

összegezve én az asust választanám

2012. jan. 17. 12:21
 7/10 lindmayer ***** válasza:
a netem most szarakodott egy kicsit, ha munkára kell akkor a dellt választanám
2012. jan. 17. 12:22
 8/10 Brányi Bence ***** válasza:
Ha nem a teljesítmény fontos, csak office-os dolgokra, videózásra kell, akkor egy jóval olcsóbb gép is megteszi (a 100.000. Forintos kategóriában). főleg azt nézd, hogy mekkora a képernyője, mennyit fogyaszt, mennyi ideig bírja az akku. Szerintem.
2012. jan. 17. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Hp ra is 3év garancia van és szupi kis laptop
2012. jan. 17. 12:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Asus és dell is jó

ezek közül mindegy

.

én HP t venném

2012. jan. 17. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!