X86 X64? Melyik mire jó? Melyik gyorsabb?
Figyelt kérdés
64bit van a gépemen aza x64 nekem néhe töltésnél lefagy a cod2 sokszor megáll a gép mintha lefagyna
Gépem : 4GBRAM Nvidia210 (1gb) 2mag 3GHZ HDD:500gb
tehát a 32bit jobb játékokra melyket ajánljátok?
2012. jan. 17. 10:11
1/4 anonim válasza:
Bár ilyen egyszerúű lenne, hogy 64bit, mert az gyorsabb.
Amúgy neked az x64 kell, minimum a RAM végett.
2/4 P.O.C. válasza:
A 32-bites Windows -al eleve nem tudnád kihasználni az összes RAM -ot a gépedben. 4+1 GB vagyis meghaladja a 4 GB -át amit a 32-bites MAX kezelni tud.
Nekem semmi gondom sincs a COD2 -vel 64-bites Windows 7 alatt, sőt korábban 64-bites Vista alatt sem.
A 32-bites progik 99,9% -s fut 64-bites Windows alatt gond nélkül.
Nálad valami más gond van, szerintem.
3/4 anonim válasza:
Elvileg a x64 gyorsabb lehet valamivel ha az adott alkalmazás is 64 bites. Leginkább a 4GB vagy ennél több RAM használatához ajánlott a 64 bites rendszer, de elvileg a 32 bites alkalmazásokat ugyanúgy futtatja, mint a 32 bites verzió. Én kb 3 éve használok x64-es oprendszert és nem volt velük problémám se játékoknál se más alkalmazásoknál. Valószínűsítem, hogy a problémád más eredetű, nem a 64 bites rendszer miatt van.
4/4 anonim válasza:
Én is a 64-est használom 1 éve. Nincs vele gond. Nem gyorsabb, mint a 32-es - kivétel ha a progi is 64-es, amit futtatsz - és stabil, nem fagy. Más ott a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!