ATI HD 5770 hűtő?
Figyelt kérdés
ATI HD 5770 re tudna valaki hatékony, megbízható hűtőt ajánlani?2012. jan. 13. 11:48
2/9 A kérdező kommentje:
Konkrét típust, ha lehetne. Gyártókkal sokat nem érek. Nézegettem már sokfelé, de eddig még nem találtam 1-et sem, ami passzolna rá.
2012. jan. 13. 12:03
3/9 anonim válasza:
hardverapro.hu/apro/ati_hd_5770-hez_keresek_hutot_ha_valaki_tud_a_nete/friss.html
Ez nem segítet? vagy még nem nézted?
telon nem igazán tudok keresgélni este lehet megnézem
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ilyesmire gondoltam.
2012. jan. 13. 13:59
6/9 A kérdező kommentje:
Utána néztem, s1 et elég körülményes lenne feltenni a kártyára, mivel 2 slotos, és a bordák beleérnének a 2. ba..
2012. jan. 13. 14:19
7/9 anonim válasza:
hát ha kicsi házad van vagy kicsi alaplapod nem tehetsz semmit
ha tönkre ment vga szervizben kérsz rá oylant amilyen eredetileg volt rajta
ha meg az a baj hogy eredeti is nagy akkor.... azthiszem tárgytalan a kérdésed
eladod és veszel gyenge vga t pl. ...
8/9 anonim válasza:
Ez az Acelero amugyis nagyon kicsi szeritnem szóval ne mértelek
ennél már csak nagyobbak vannak
föleg ha ventiset akarsz
hogy gondoltad hogy hüti a vga t ha kicsi?
9/9 A kérdező kommentje:
Uhm sztem teljesen félreérted a kérdést.... (gépházam AeroCool Vx-E Pro). VGA -ra azért kell új hűtő, mivel a gyári, mint ahogy ezt már megszokhatta mindenki aki legalább 3-4 vga-t vett, egy fos, hangos, kicsi, és a hatásfoka is gyenge. s1 et nem erre a vga-ra tervezték, pláne nem a 2 slotos 5770 re, mivel a 2. slotnál kellene kiérnie a gépházból a hűtőbordák szélének, ami az 1 slotos kiadásnál nem is gond. Kérdés még mindig fennáll, ha esetleg valaki tudna egy hűtőt amit kisebb-nagyobb moddingal akár fel lehetne tenni rá.
2012. jan. 15. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!