Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyek a legjobb gamer alaplap...

Melyek a legjobb gamer alaplapok? AMD és Intel-hez tartozó is érdekel!

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 00:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Félre értettél. Én csak annyit mondtam hogy igen teljesítményben meg van, de ha most vesz újonnan gépet az ember SEMMI értelme LGA775 fektetni. Am pont hogy az i5 6xx nem éri meg az árát.

na mindegy csak annyi a lényeg hogy ha újonnan vásárol az ember gépet, van jóval jobb, és életképes platform is.

2012. febr. 25. 10:35
 22/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj tényleg félreértettem.

Ebben teljesen igazad van ha új gépet akar venni valaki akkor ne vegyen 775-öset.Főleg mivel pár év mulva ha fejleszteni akarná akkor nagyon beszopná vele.

2012. febr. 25. 11:24
 23/25 anonim ***** válasza:
Amúgy te se haragudj, hogy kioktató/kötekedő voltam, csak mire ide jutottam tegnap láttam már olyat hogy jó hűtéssel akartak tuningolni i5 2500-at, meg leszólták az összes ASRock lapot, azért mert Etron USB3 vezérlős, de persze közel se az összes, de hát na, plusz volt még felháborodott személyeskedő is stb... Szóval bocs.
2012. febr. 25. 12:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés. Semmi baj.
2012. febr. 25. 13:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem megvolt mindez. amikor megkérdi a gyerek h hol tudja megnézni a tápjának a teljesitményét mert fingja sincs róla, de irjuk le neki pontosan merre tudja leolvasni. meg azt is hogy kell processzort húzni mert van hozzá hüttője és fel tudja rakni mert informatikusnak tanul és ért a gépekhez.(ezt ő maga ita:) ).................áááááááááááá...... na itt kaptam agyhugykövet konkrétan. Hova sülyed még a világ.
2012. febr. 25. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!