Melyek a legjobb gamer alaplapok? AMD és Intel-hez tartozó is érdekel!
Ezeket nem csak száz ezernél lehet megtalálni ha nem fele annyiért is.
Am a parasztvakítás az esetek 90%-ban találó mivel kis elkényeztetett gyereknek kell a gamer és mivel ROG akkor z GAMER és azt hiszik ettől jobban mennek nekik a játékok.
Persze ez szubjektív, de ritkán látok olyat aki azért vesz ilyet mert kell neki.
Am az az úrvakítás nem rossz. :)
Uraim!Köszönöm a válaszokat.
Szóval akkor kijelenthető, hogy a Z68-as chipsettel szerelt alaplapok azok azért viszik a prímet?
Ha csak játszani akarsz a mai játékokkal akkor felesleges komoly lapot venned! a processzor legyen erős és nem kell I5 meg I7 meg a többi parasztvakító proci, egy core 2 duo vagy egy quad is elég bőven a frekvenciára figyelj. legyen ramod meg egy jó videokártya oszt kb enyi a táp meg bírja el ezeket. Ha a winyód sata-ás akkor azzal sincs gond hisz gyors adatátvitelt biztosít.
Nekem volt egy Intel P4 3.4Ghz-es HT-s(Virtuális kétmagos) procim egy sima msi lappal. 4gb memoriával meg egy nvidia 8800gt kari. és jól futott minden A Call of duty modern warmfare 3 akadt picit ezt most orvosoltam egy Intel Core 2 Quad procival ami 4magos 2.5Ghz-es. és bőven jól megy minden rajta.
Na szóval szerintem ha nem vagy Hecker, csak játszani akarsz akkor felesleges.
Oké, játékra elsősorban VGA kell, de ha lehet ne ajánlogass már LGA775-ös platformot, halott platform, és a komolyabb CPU-k bele aránytalanul drágák is ezért.
"Intel P4 3.4Ghz-es HT-s(Virtuális kétmagos)"
Ahogy már sokszor most is megteszem és elárulom hogy a HT nem ér fel egy fizikai maghoz, és nem, nem igaz az hogy olyan lenne teljesítményben tőle egy CPU...
"és jól futott minden A Call of duty modern warmfare 3 akadt picit"
Az MW3 pont hogy 2011 egyik legjobban optimalizált címe volt, szóval ennek fényében(meg annak fényében hogy pontosan tudom mit bír egy 8800GT) nem, nem futhatott minden, sőt...
Hát bocs akkor vak vagyok! Amúgy a ht-s proci nem ér fel fizikai két maggal én nem is mondtam h felér vele.
Ott áll a szövegben h egy Core 2 Quad proci van most benne.
Igen újan elég drága boltban de ha kicsit keresgélsz poton pénzért vehetsz garis procit. én 18-ért vettem egy 40ezres procit.Lehet h leáldozott a 775-nek de erősebbre nincs szükség igazából mert minek??? Én legalábbis így érzem. Minek egy új teknologiás 4-6 magos proci 3.2ghz-el? egy játékhoz. és van aki még azt is húzza mert hát huzni kell ugye. nem elég 12-19Ghz kell az a 16-24Ghz. az igazi gamer ember aki teljesitmény teljesitmény hátán legyen de csak játszik. és a negyedét nem használja ki a gépének.És ezt azért mondom mert jól ismerek ilyen embert! Az i5 650 pl. komolyabb teknologia de az is csak fizikai kétmagos! Szóval a fizikai magok és a virtuális magok száma/teljesitménye a teknologiától függ nagyban.
Amúgy a 8800 jól birja. Amúgy nem tudom honnan vetted hogy én ajánlottam bárkinek is LGA 775-öt. Nekem az van és kész enyit irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!