Miért nem látom a DVD meghajtómat telepítés után?
Újra telepítettem a gépem és lehet hogy letöröltem mert átpartícionáltam az egészet és nem figyeltem és valószínüleg letöröltem.
tsstcorp cddvdw sh-s202j ata device ezt keresi és hiába keresem a neten ott sem találom, csak mindenféle driverkereső programot.
? Mit és hogyan particionáltál ?
És mivel?
Telepítés közben partícionáltam, mindent letöröltem és újra alakítottam, hogy csak egy c, és egy d, legyen.
Mert volt több partícióm is.és szerintem ott nem figyeltem és a dvd-t is kitöröltem.
Hülyeséget kérdeztem, persze hogy látja, máskülönben nem tudtál volna telepíteni.
Az eszközkezelőben látod-e? Vagy csak kérdőjel van? Ha csak kérdőjel, a hardvert hozzá kell adni a rendszerhez.
ma 14:05 jól kérdi bár ha ott lássa és gondolom lássa akkor már csak az a kérdés hogy a kérdező rakott e fel virtuális meghajtót a gépre ?
daemon tools és tsa i ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!