Gép újra telepítés utáni gondjaim súlyosak? (LENT TOVÁBB) 2
Figyelt kérdés
a gáz az hogy nem tudom se a videokártyát se a hangkártyát újratelepíteni mert nincs telepítő lemezem
és hogy fokozzam,mindkettő integrált,így nem tudok utána nézni telepítőnek
valakinek van tippe?
2012. jan. 5. 11:36
1/9 anonim válasza:
Leírod az alaplapod pontos típusát és akkor talán...
2/9 anonim válasza:
Attól még, hogy integrált, a gyártó honlapján ugyanúgy ott vannak a driverek. További segítséghez tudni kellene, hogy milyen a gép, illetve az alaplap.
4/9 anonim válasza:
Derítsd ki az alaplap típusát. A diagnosztikai programok (pl. hwinfo) megmondják. Utána keresd fel a gyártó honlapját.
5/9 A kérdező kommentje:
kikérdőjelztem amit nem sikerült kiolvasni és 3mal amelyik sort nem sikerült folytatni
ATI
S8800
218???
P1234? 00
0636SSP
TAIWAN
2012. jan. 5. 11:50
6/9 anonim válasza:
Tedd fel az AIDA-t és nézd meg abba az alaplapod nevét...
7/9 anonim válasza:
Nem tudom. Ez nem alaplapnak tűnik, inkább grafikus vezérlőnek. Bár annak meg nem ismerős.
8/9 A kérdező kommentje:
bocs és köszi
FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P
2012. jan. 5. 11:56
9/9 anonim válasza:
Na, közeledünk. Még egy típusszámot kellene találni a gép alján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!