Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti milyet vennétek a helyemben?

Ti milyet vennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

1-2 hónapon belül szeretnék venni egy notebook-ot, mert az asztali gépem már elég rozoga, csoda, hogy még működik.

Viszont elég laikus vagyok a témában, nem tudom, hogy számomra, az én igényeimmel mi lenne a legjobb választás.

Igazából a fő szempont az, hogy strapabíró, erős gép legyen, mert elsődlegesként szeretném használni és napi 8-10 órát biztosan be lenne kapcsolva.(Cipelni nem tervezem)

Amúgy semmi extrára nem használom a gépet: böngészés, office, videók, zenék, filmnézés. Játszani abszolút nem szoktam, nem is fogok szerintem.

A keret kb. 230.000 lenne, de ez viszonylag rugalmas.

Tudom, hogy az én igényeimhez ez soknak tűnik, de nem szeretnék jó pár évig új gépet venni, így igazán pöpec notit szeretnék.

Az Acerektől valamiért irtózom, úgyhogy olyat ne ajánljatok, de a többi jöhet.

Ez nagyon tetszik pl.: [link]

Köszi:)

2012. jan. 11. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

DDR5 vga s HP 1 év garis :S: (nekem nem anyira tetszenek HP k de általában jók)

[link]

itt 3 év garival de sokal drágább:

[link]

hasonló csak pavilon HP:

[link]

ez is olyasmi:

[link]

én 2 éves Asusokat venném:)

i7 processzor 8gb ram

jobb mitn amit ipon.hu ról linkeltek

de te döntésed elivelg mindre rálehet fogni hogy jó...:P

2012. jan. 11. 20:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt :)
2012. jan. 13. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!