Milyet vgyek? Es ti miet vennetek?
Jövőbe szeretnek venni egy telot de mar most el szeretnem határozni ,hogy melyiket vegyem meg.
Elvárásaim:max. 50.000FT legyen.Nem muszáj androidos telo úgyis csak képeket csinálni,Sms-ezésre meg netezesre használnám.Ja és ne legyen lassú és ne akadozzon...Köszike
L/15
jah ket dolgot elfelejtettem meg odairni: ha tudtok ne ajanjatok SE kat koszi ..es legyen erintokepernyos
koszike:):D
S5230 jó lesz neked!
és még marad pénzed :)!
1.Szerintem elég érthető amit írtam
2.Nem is ismersz!!!
3.Nekem motorola c261-em van megyek kilencbe és szerintem megérdemlem, mert kiváló tanuló vagyok!És azon kívül szorgos!
4.Amúgy meg siettem és nem ügyeltem a helyesírásra ,s akkor mi van ?kit zavar rajtad kívül?
Nem tudsz rólam semmit és csak így az írásomból véleményt mondasz rólam!!Szégyeld magad te paraszt!
"Szégyeld magad te paraszt!" le is minősítetted magad:-)
Amúgy meg: interneten ahol senki nem ismer senkit bármit mondhatsz magadról, én is elmondhatom, hogy filmeket forgatom, és? Lehet, hogy itt azt mondod, hogy "okos" vagy, de lehet a való életben egy csonthülye vagy és még ronda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!