Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyet vgyek? Es ti miet...

Milyet vgyek? Es ti miet vennetek?

Figyelt kérdés

Jövőbe szeretnek venni egy telot de mar most el szeretnem határozni ,hogy melyiket vegyem meg.

Elvárásaim:max. 50.000FT legyen.Nem muszáj androidos telo úgyis csak képeket csinálni,Sms-ezésre meg netezesre használnám.Ja és ne legyen lassú és ne akadozzon...Köszike

L/15

2011. szept. 27. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sony ericsson xperia mini pro
2011. szept. 27. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Nokia C3-01:-)
2011. szept. 27. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindenképp valamit olyat javaslok, amiben van helyesírás ellenörzö...
2011. szept. 27. 18:43
 4/12 A kérdező kommentje:

jah ket dolgot elfelejtettem meg odairni: ha tudtok ne ajanjatok SE kat koszi ..es legyen erintokepernyos

koszike:):D

2011. szept. 27. 18:43
 5/12 A kérdező kommentje:
am muszaj megint a hejesirassal kezdeni?Olyan idegesito!!
2011. szept. 27. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a helyesírás, de azzal mindenki megkönnyíti a dolgunkat, ha tisztán és érthetően írja le a kérdését. Egyúttal ezt ne vedd magadra, a helyesírás gyakran magát az embert is kimutassa, milyen is lehet valójában.
2011. szept. 27. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Bizony kimutatja, hogy milyen az ember... Például a kérdezö seggbuta, csak divatból kell neki az okostelefon, ami amúgy biztosan még nála is okosabb lesz..
2011. szept. 27. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:

S5230 jó lesz neked!

és még marad pénzed :)!

2011. szept. 27. 20:22
 9/12 A kérdező kommentje:

1.Szerintem elég érthető amit írtam

2.Nem is ismersz!!!

3.Nekem motorola c261-em van megyek kilencbe és szerintem megérdemlem, mert kiváló tanuló vagyok!És azon kívül szorgos!

4.Amúgy meg siettem és nem ügyeltem a helyesírásra ,s akkor mi van ?kit zavar rajtad kívül?

Nem tudsz rólam semmit és csak így az írásomból véleményt mondasz rólam!!Szégyeld magad te paraszt!

2011. szept. 28. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:

"Szégyeld magad te paraszt!" le is minősítetted magad:-)

Amúgy meg: interneten ahol senki nem ismer senkit bármit mondhatsz magadról, én is elmondhatom, hogy filmeket forgatom, és? Lehet, hogy itt azt mondod, hogy "okos" vagy, de lehet a való életben egy csonthülye vagy és még ronda is.

2011. szept. 28. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!