Crider kérdése:
Phenom II 4X 960T?
Figyelt kérdés
Felvilágosítanátok róla mi is ez milyen is meg mire jó?Mert még nemigen hallottam róla.2012. jan. 8. 21:23
1/10 anonim válasza:
3GHz-es Black Edition CPU, 95W-os TDP-vel, de nem Deneb mag, hanem Thubanból van letiltva kettő mag. Ezeket szerencsével vissza lehet kapcsolni, és akkor Phenom II X6 lesz belőle (de ekkor már 125W-s)
2/10 anonim válasza:
Az egy processzor, a számítógép központi egysége.
3/10 ProMaster válasza:
Alex1111 válaszát lefordítom, ha nem értenéd:
Ez egy AMD processzor, amely 4 magos erre utal az, hogy X4. Ebben a prociban le van tiltva 2 mag. Ha van hozzá megfelelő alaplapod akkor fel lehet oldani azt a +2 magot. Így lesz egy 6 magos procid. :)
4/10 Panda Péter válasza:
de a feloldás nem biztos hogy működik, még mielőtt túlzottan reménykedni kezdesz! kb 50% az esélye a letiltott magok sikeres feloldásának.
5/10 ProMaster válasza:
Panda Péternek igaza van! Ha sikerül feloldani akkor utána érdemes lenne lefuttatni egy stabilitási tesztet, mert nem véletlen tiltották le azt a +2 magot!
6/10 anonim válasza:
Szerintem a magok fogalmát sem ártana tisztázni, azaz érzésem.
7/10 ProMaster válasza:
Háát... De ha a kérdező nem is próbálja feloldani azt a +2 magot akkor is most a proci az AMD Best Buy...
8/10 anonim válasza:
Anyi biztos hogy árban megéri
és aki szeret szorakozni oldogatja magokat
de már leirták
9/10 A kérdező kommentje:
Aha értem, ok köszi az infókat. (a névtelen bunkó kommentelőnek meg üzenem hogy mindent értettem az előbbikből)
2012. jan. 9. 18:56
10/10 anonim válasza:
Kedves neves kérdező. A kérdésed kiírásából én csak erre tudtam következtetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!