Szerintetek mostmar inkabb phenom II x4 960t CPU-t erdemes venni phenom II x4 955 helyett illetve i3 helyett?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy lehet unlockolni 2 magot
Ez igaz?
2011. dec. 5. 21:02
1/9 anonim válasza:
Szerintem a phenom II x4 955-öt válaszd!Nagyon jó cpu.
2/9 Tudor Vidor válasza:
Én az Intel Core i3-2100 Sandy Bridge választanám, értékállóbb, jóval kevesebbet fogyaszt és kihajtja ugyanazt az erős VGA-t amit az AMD kihajt. Véleményem szerint az Intel Core i3-2100 Sandy Bridge jobban megéri.
3/9 anonim válasza:
A 960T-ben meg ha a lapod képes rá feloldhatsz 2 magot.
4/9 anonim válasza:
Persze nem tuti hogy működnek majd.
5/9 anonim válasza:
A mostani árán egyértelműen a 960T a legjobb.
Olcsóbb mint az X4 955, és 4 mag, de ha szerencséd van még 5 vagy 6 is lehet belőle, 3GHz alapon, turbo-val 3,4GHz, szorzózár mentes, 95W TDP-vel.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen valaszaitokat!:D
Joejt mindenkinek:)
2011. dec. 5. 22:19
8/9 Tudor Vidor válasza:
Viszont vedd figyelembe, hogy ha netán sikerülne phenom II x4 960t fel oldani a +2 magot, akkor egyértelmű, a 125Watt TDP osztályba kerülne az említett processzor.Lehet még többre is, mert a stabil működéshez feszültséget kellhet emelned, ha egyáltalán sikerül a feloldás. Most hogy a gyártás véget ért, amit kiadtak annál már nem sok értelme lett volna jól működő egységeket tiltogatni , ha belefért volna a 125W-ba X6-ként.Szerintem az i3 jobban megéri.
9/9 anonim válasza:
Na jó most lehetne kezdeni megint a vitát ki szerint mi.
Szerintem egyáltalán játékra nem éri meg az i3 2100, a Phenom II X4 955 jobb. Tudor szerinted nem. Ez van. Az viszont igaz hogy lehet feloldani magokat és többnyire működőeket is. A tuning is és a fizikai 4 mag is a Phenomok melett szól, sőt a 960T melett az egész felépítése. Persze ez szubjektív. blablabla. Már saját magamat hallgatni is lassan unom erről a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!