Ez a proci megéri az árát és megbirkózna a COD MW3-al?
2012. jan. 7. 23:48
1/14 anonim válasza:
Tökéletesen menne vele, a videókártya, ram is elegendő?
2/14 Panda Péter válasza:
elég elavult platform, én már nem költenék rá ennyit.
ha viszont mindenképpen LGA775-ös cpu kell, akkor jobban jársz használttal.
3/14 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem egy teljesen új videokártyát(Ati Radeon 6770 1GB) Jelen pillanatban 1 Giga ramm van a gépemben, de valószínűleg hétfőn fogok venni még 2gigát és akkor 3giga ramm lesz benne. Köszönöm a válaszod :D
2012. jan. 7. 23:54
4/14 anonim válasza:
5/14 A kérdező kommentje:
Panda Péternek. Nem szeretnék használtat venni. Van egy ismerősöm vett használtan pont procit (azok nem szoktak általában tönkre menni) Na a lényeg hogy 1hónap garancia volt letelt az 1hónap rá 2nap és meghalt a proci... elég jó fajta volt használtan vette 27ezerért.. én inkább egy új olcsóbbat de megbízhatót szeretnék Na röviden akkor szerinted is, jó ez a proci?
2012. jan. 8. 00:00
6/14 A kérdező kommentje:
3írnám hogy ilyet vett pont a testvérem 3napja :P [link]
De én nekem ez nem jó az alaplapomhoz :D És arra már nincs pénzem és keresetem sincs szóval gyűjtögetni sem tudok... havi 1000,1500ft-ból nem fog kijönni egy új alaplap örülök hogy ezt a pár dolgot ki tudom cserélni. De azért természetesen köszönöm mert a kérdésemre adtál egy nagyon jó választ!
2012. jan. 8. 00:02
7/14 anonim válasza:
Újat pedig tényleg nem érdemes bele venni, de ha csak sz MW3 miatt akarsz javítani, a teljes csere sem éri meg, annyival nem fog jobban menni.
9/14 A kérdező kommentje:
Nem csak az MW3 Miatt hanem amiatt is hogy msot egy no name 2Ghz-ez van benne. De komolyan no name.
2012. jan. 8. 00:15
10/14 Panda Péter válasza:
processzorból nincs noname.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!