Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a proci megéri az árát és...

Ez a proci megéri az árát és megbirkózna a COD MW3-al?

Figyelt kérdés

[link]

Esetleg valami másik proci ebben az árban ami jobb lenne?

2012. jan. 7. 23:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Tökéletesen menne vele, a videókártya, ram is elegendő?
2012. jan. 7. 23:49
 2/14 Panda Péter ***** válasza:
36%

elég elavult platform, én már nem költenék rá ennyit.

ha viszont mindenképpen LGA775-ös cpu kell, akkor jobban jársz használttal.

2012. jan. 7. 23:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem egy teljesen új videokártyát(Ati Radeon 6770 1GB) Jelen pillanatban 1 Giga ramm van a gépemben, de valószínűleg hétfőn fogok venni még 2gigát és akkor 3giga ramm lesz benne. Köszönöm a válaszod :D
2012. jan. 7. 23:54
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem elvinné, de mint már az előttem lévő kollégák is írték már nem szabad LGA775-ös konfigot építeni. Helyette (ugyanolyan áron) ezt a procit ajánlom:

[link]

ráadásul, ha ilyen konfigot építesz, akkor még fejleszthető lesz egy csomót

AMD:

[link]

A teljesítményük nagyjából egyenlő.

2012. jan. 7. 23:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Panda Péternek. Nem szeretnék használtat venni. Van egy ismerősöm vett használtan pont procit (azok nem szoktak általában tönkre menni) Na a lényeg hogy 1hónap garancia volt letelt az 1hónap rá 2nap és meghalt a proci... elég jó fajta volt használtan vette 27ezerért.. én inkább egy új olcsóbbat de megbízhatót szeretnék Na röviden akkor szerinted is, jó ez a proci?
2012. jan. 8. 00:00
 6/14 A kérdező kommentje:

3írnám hogy ilyet vett pont a testvérem 3napja :P [link]

De én nekem ez nem jó az alaplapomhoz :D És arra már nincs pénzem és keresetem sincs szóval gyűjtögetni sem tudok... havi 1000,1500ft-ból nem fog kijönni egy új alaplap örülök hogy ezt a pár dolgot ki tudom cserélni. De azért természetesen köszönöm mert a kérdésemre adtál egy nagyon jó választ!

2012. jan. 8. 00:02
 7/14 anonim ***** válasza:
36%
Újat pedig tényleg nem érdemes bele venni, de ha csak sz MW3 miatt akarsz javítani, a teljes csere sem éri meg, annyival nem fog jobban menni.
2012. jan. 8. 00:08
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
MW3-ra jólvan ez!
2012. jan. 8. 00:11
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem csak az MW3 Miatt hanem amiatt is hogy msot egy no name 2Ghz-ez van benne. De komolyan no name.
2012. jan. 8. 00:15
 10/14 Panda Péter ***** válasza:
36%
processzorból nincs noname.
2012. jan. 8. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!