Hogyan tudom beszerelni a videokártyámat?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy új videokártyát(Radeon 6770HD)És a helye meg van minden okés... De van hozzá egy kábel. Egyik fele a videokártyába megy, a másik meg nem tudom hova megy... Ahogy néztem egy TÁP-hoz kell dugni. Van 2 üres csati amelyikbe bele megy. De nem tudom melyikbe dugjam. Az egyből sokk kábel jön ki a másikból csak 4. Valami videó van hogy rakjam be úgy hogy jó is legyen? Előre is köszi. Aki tud segítsen létszíves!2012. jan. 6. 18:30
1/5 anonim válasza:
Az a tápkábel, úgy kell ahogy leírtad, az egyik végét a VGA-ba, a másikra meg a tápod csatijait kösd, csak egy féle képpen tudod bedugni, elrontani sem lehet.
De ha van a tápodon olyan kábel amit a VGA-ba kell dugni, akkor nem is kell használnod ezt az átlakító kábelt, hanem a tápod kábelét is egyből dughatod a VGA-ba.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen igen! Köszi szépen! De melyik TÁP-kábelbe dugjam? Az egyikből sok kábel jön ki a másikból csak 4. És ez a kettő van szabadon.
2012. jan. 6. 18:34
3/5 anonim válasza:
Nem igazán értem miről beszélsz. Amelyik belemegy azt dugd bele.
4/5 A kérdező kommentje:
Lényeg hogy van 2 üres csati amelyikbe bele megy. De az egyikből sok kábel megy a táp-ba a másikból meg kevés.
2012. jan. 6. 18:40
5/5 anonim válasza:
Szerintem inkább csinálj képet mert tényleg nem értem... ami a tápodból jön azt bedugod az átalakító egyik végébe (természetesen amelyikbe bemegy) a másik végét meg a VGA-ba és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!