A számítógépem indításánál miért nem kapcsol be a monitorom?
Figyelt kérdés
Kikapcsolt állapotban gondoltam karbantartom és kifújtam mindenhol porpisztollyal. És utána a bekapcsolásnál már van egy sípoló hang, hallani,hogy a gép dolgozik és feláll a rendszer, de nem látom mert a monitor meg nem indul.2012. jan. 6. 12:41
11/13 anonim válasza:
mozgasd meg az összes csatlakozó dugót, az Alaplapon, (húzd ki, majd dugd vissza...) Mozgasd meg a monitor összekötő kábelt, DVD-I, stb. (bontsd a csatlakozást, majd csatlakoztasd újból)
uis a jelenség általában kontakt hibára utal.
(a monitoron a visszajelző led világít?)
12/13 anonim válasza:
próbáld ki a monitort és az összekötő kábelt az említett laptop monitorcsatijára csatalakoztatva, hogy ott működik-e?
ha igen..., az asztaligépben keresd a hibát. (Videókari, Alaplap, stb.)
ha nem..., egyértelmű, hogy a monitor vagy az összekötő kábelbel hibás.
13/13 A kérdező kommentje:
tönkre ment a videokártya.sajnos én házilag nem tudtam megoldani a problémát.videokártya csere kell.ksöszönöm a válaszokat.a segítséget.
2012. jan. 16. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!