Melyik gépet vegyem? Természetesen játékra kell, hosszútávon! (Kőkeményen megdolgoztam a gép áráért, szóval nem kérek semmi fújolást! Köszönöm! )
Figyelt kérdés
NVIDIA COOLER MASTER STORM SCOUT HD GAMER
GIGABYTE-RADEON PHENOM II
BLACK EDITION X6 HD GAMER 6X3300MHZ
Phenom II 1100T AM3
64BIT,PCI-E
8192MB DDR3 1333 RAM
ATI RADEON HD6950 2048MB DDR5 DVI/HDMI DX11.
vagy
INTEL I7 NVIDIA COOLER MASTER 690 HD GAMER II ASUS-NVIDIA I7-2600, 3400MHZ,socket1155
64BIT,PCI-E
8192MB DDR3 1333 RAM
NVIDIA GEFORCE GTX560 2048MB DDR5 DVI/HDMI DX11.
2012. jan. 6. 01:10
31/33 anonim válasza:
Reméljük adigra lejebb menek az árak és nagyobb lesz a választék is árkategóriákban mint régen (pár hónapja:D)
32/33 anonim válasza:
Roszat linkeltem egyik intelt 2szer van bent másikat akartam majd belinkelem
viszont alexé jó nemtudom mért mondtam hogy rosz:D
960T árban biztos jó válsztás
persze még igy is kicsit el van tolodva te általad linkelt gépekţöl:p végöszeg
33/33 anonim válasza:
Csak annyit mondanék, hogy manapság hála a konzoloknak a játékok nem használják ki a legújabb hardvereket, ezért egy gép évekig jó lesz. Az én gépem immár 4éves lesz akkor csúcs kategóriás volt, és még most is fut rajta minden, igaz máűr van ami kompromiszumokkal. De ha vennék vmi VGA-t bele már is minden futna full full full on. Szal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!