Bocs nem tudtam hova kell, nem vagyok szakértő. Mit tegyek?
Helló!!
Na szóval egy nagyon drága laptopom van. Amire nagyon kell vigyáznom, könnyen széttörik, és hama elromlik. Már olyan 3x 4x volt javitóban, mindig a merev lemez végett. És most is a merev lemezzel van baj. Elcsúszott és nem reagál semmire. Bekapcsolni bekapcsol de kiirja azt hogy ,,No bootable device -- Please restart system'' ilyenkor mit tegyek? Nem akarom mégegyszer javitóba vitetni és nem akarom hogy az apukám is megtudja mert már az első 3nál is mérges volt. Légyszi. Köszi
Üdv :)
laptop márkája és típusa?
nos valószínűleg az van hogy nincs megfelelően rögzítve a winyó és kicsúszik a helyéből
Ez azt jelenti, hogy nem látja a számítógép - ennek több oka lehet:
-tönkre ment
-kicsúszott
-bios hiba
De biztos hogy olyan dolog, amihez szét kell szedni a gépet, ha nem értessz hozzá semmiképp ne csináld, mert apukád ki fog nyírni. Mondd meg apukádnak hogy rosszul szerelték bele legutóbb, mert ez a legvalószínűbb.
Nagyon drága az relarív valakinek 100ezer forint is drága
valakinek meg 500 se
milyen laptopod van pontosan?
használtan vetétek?
szerviz enyire nem lehet szerencsétlen 3szor...
nemtudom ilyen is van
Jó Dell de ezel még nem sokra megyünk
nézd meg kikapcsolva a laptop alján mi van a dell néz után
product name vagy ID ilyesmi
pl. Dell N5100 G2 ez a teljes neve
teljes név kelene
ha ssd s akor bizony tényleg drága lehetet
de ha hibás azt kikel cserélniük ahogy pérsze hdd t is
ha vezérlök már 3 szor hibásak voltak akor alaplapot kéne kicserélniük
dell re 3 év garancia szokot leni már nincs rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!