Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor mennek le a hardverárak?

Mikor mennek le a hardverárak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

állítólag (vagyis én ilyesmit hallottam) márciusra-áprilisra már olcsóbbak lesznek.

de nem tudom h ez mennyire igaz.:)

majd kiderül...

2012. jan. 5. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Például ha 320 helyett 280 lesz az euró. Az meg lehet, hogy sose lesz.
2012. jan. 5. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Soha... Amíg az euró így el van szállva nem. Példa: nyáron rakosgattam össze gépeket. Amit akkor 170-180ból kihoztam, most 230 ezer. Szar ez így, de hát jobb ha hozzászokunk, mert itt csak drágább lesz minden olcsóbb nem.
2012. jan. 5. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Látom árad belőletek az optimizmus...
2012. jan. 5. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Mért szerinted lemegy az euró 280-ra? Orbán bácsi bealakított, és amíg Ő kavarja a szart, addig javulást ne is várj.
2012. jan. 5. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:

előző: DASD:DAD_DSASD:_DSADSA:

imádom a politikát:'D érdekes, amíg "gyurcsány bácsi" volt a főnök addig is sz.r volt a forint. ennek az országnak semmi sem jó?

érdekes mód a "jó dolgokat" (amit a fidesz vezetett be) azt nem említitek meg....

2012. jan. 5. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
egy szóval nem mondtam, hogy gyurcsány jobb volt. Először is szögezzük le: Orbán és a fidesz ugyanúgy lop mint gyurcsány és az mszp. A vörösiszap károsultak pénzét is eltüntették... Na mindegy. DE: Gyurcsánynál mióta volt 30 százalékos ÁFA meg 400 fölötti benzinár. Ráadásul Európa rajtunk röhög. Médiatörvény meg új alkotmány amivel bebetonozzák a diktatúrájukat, mert itt egyébként az megy, csak sokan nem látják a fától az erdőt. említenél nekem olyan jó dolgokat amit Orbánék vezettek be? Korkedvezményes nyugdíj megvonásával ha erős fenntartásokkal is de fogjuk rá hogy egyetértek. Cigitörvény felháborító. Persze én dohányos vagyok, de nemdohányzó ismerőseim egy része szerint is ez túlzás. Nos mi jót vezettek még be?
2012. jan. 5. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
24%

Magyarok összefogása határokon innen és túl!

Magyarok ne legyetek rabszolgák a saját országotokban!

2012. jan. 5. 19:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Na jó... Asszem hiba bolt kiírni a kérdést...
2012. jan. 5. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
magyar mentalitás (y)
2012. jan. 5. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!