TomThunderbolt kérdése:
Milyen foglalatú processzorok mennek bele az AM3+-ba?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 19:29
1/7 anonim válasza:
AM3 és AM3+. Amúgy az alsóbb szériás lapok nem tudják általában a felső ház CPU-t megfelelően kezelni.
2/7 A kérdező kommentje:
de akkor am2-ő az nem okés ide
ugye?
2012. jan. 3. 04:15
3/7 anonim válasza:
Nem, nem lesz okés bele az AM2.
Amúgy meg mindent támogatott CPU-t megtalálsz a gyártó oldalán.(mármint az alaplapén). Én még azt tehetem hogy megmondod milyen a lapod és megírod milyen CPU-t szeretnél és megnézem okés-e.
4/7 Hogy vagy??? válasza:
AM3+ foglalatú alaplapokba az AMD-FX processzorok valók!
Gondolom az alaplapod dobozára ez van írva: AM3/AM3+
Vagyis:
AM3: AMD Athlon / Phenom X2 X4 X6
AM3+: AMD FX
Amit én használok:
Alaplap: Gigabyte GA970A-D3
Processzor: AMD-FX 6100 (6 mag); 3.3GHz (AllCoreTurbo 3.6GHz; MaxTurbo 3.9GHz)
5/7 anonim válasza:
Mivel az AM3+ kompatibilis az AM3-mal így érthető!
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat én is FX-et tervezek bele de még most nincs rá pénzem majd később veszek most csak egy 2 magos athlon megy bele nekem most egy MSI 760 gm-em van és abba megy majd később egy amd fx 6100-as meg arra egy thermaltake réz hűtés
2012. jan. 10. 14:35
7/7 anonim válasza:
Akkor várj a C0 steppingesek érkezéséig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!