Ez a videókártya jó játékra?
Figyelt kérdés
asus nvidia geforce gt 9600 512mb
nincs sok pénzem videókártyára ezt 12 ezer forintért találtam
GTA IV hez és ilyesmi játékokhoz használnám
Itt 1 kép róla: [link]
Ez a videókártya jó lessz játékra?
2012. jan. 5. 15:53
21/28 anonim válasza:
Bocsi de ez a Asus Nvidia Geforce Gt 9600 Bőven kitesz egy gyengébb 1 Gb-s videókártyát,Tapasztalatból mondom hogy simán futtrajt a GTA IV..És nem kell Kicsi felbontásba mennie,simán futt magason is..
22/28 ProMaster válasza:
ööö... A HD4850 hol gyenge kártya?
23/28 anonim válasza:
23:34: Elárulnád, hogy szerinted a VRAM mennyisége hogyan befolyásolja a kártya sebességét? Mert szerintem qrvára sehogy sem.
24/28 anonim válasza:
Egyetértek olyan infó alapján ítélsz aminek a tényleges teljesítményhez semmi köze.
25/28 anonim válasza:
Asus 9600 gt egy gyengébb vga t lepipál xd
ez tetszet
egy gyengébtöl persze hogy erösebb:D
26/28 anonim válasza:
Ja elolvastam kisé
szóval egy gyengébet tesz ki hát az még roszab mert akor egy gyengével egyenlö:)
27/28 anonim válasza:
jájj,azért irtam mert ez 512mb-s és sok 1gb-s kártyánál errősebb,értitek?,télleg hülyén irtam de mind1.. xD
28/28 anonim válasza:
"jájj,azért irtam mert ez 512mb-s és sok 1gb-s kártyánál errősebb"
A fedélzeti memó a tényleges "erőt" nem nagyon befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!