Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem érdemes konfiguráció...

Miért nem érdemes konfigurációt venni?

Figyelt kérdés
A gyakorlatban valóban jobban megéri, ha te magad válogatod és rakod össze a géped alkatrészeit?
2009. máj. 23. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen mert akkor a neked leg jobban megfelelő és tetsző hardwereket szedheted össze, még a színét is te választhatod meg, és válogathatsz, hogy hol veszed meg, így még pár ezer Ft-ot spórolhatsz is.

Persze kell egy kis szakértelem az összeszereléshez.

Garanciát kapsz minden külön vásárolt egységre is.

2009. máj. 23. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobb alkatrészenként.

Mifelénk a boltban össze is rakják a gépet (ingyen), tesztnek rá Windowst (persze ez illegális) még tesztelik is 1 napot, nehogy otthon derüljön ki valami nem működik.

2009. máj. 23. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdemes, mert amit "konfiguráció" néven az Auchanban, Tacskóban, Médijában, Metróban kapsz, az minden csak nem konfiguráció, hanem olcsó szarból összeválogatott SZEMÉT.
2009. máj. 23. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mondjuk én nem is a tesco-ra gondoltam, hanem inkább az Extreme Digital-ra, de azt hiszem, maradok az egységenkénti megvételnél. Annyi tudásom és tapasztalatom van, hogy össze tudjam rakni (már csináltam ilyet, csak régebben), és ott van az a rengeteg segítség könyv és weblap formájában.

2009. máj. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!