Fujitsu siemens v5535 windows 7 drivers Honnan tudom leszedni? (Mindent felismert a win7, de a hang recseg )
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 11:40
2/7 A kérdező kommentje:
a gyári . fujitsu siemens v5535
2012. jan. 5. 11:51
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget , de már sikerült megoldanom :)
2012. jan. 5. 12:40
5/7 MinimalTechno válasza:
És hogyan sikerült megoldanod?Ugyan ez a problémám,de windows 7 re nem találok audio drivert csak vistára:S
6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen notim van, a megoldás az volt hogy Vistához való drivert töltöttem le és a setup.exe fájlt Vista kompatibilitási módban futtattam (így hajlandó feltenni). Ezután megszűnt a recsegés, nekem 64bites win7-nél is működik. [link]
az itt lévő audio driverrel megy jelenleg is recsegés nélkül 64bites rendszerrel.
7/7 anonim válasza:
Windows 8-nál is működik, ugyanúgy kell eljárni ahogy az előbb leírtam (32bit-es windows 8.1-el próbáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!