Melyik a jobb 32bites PCIE átalakítóval: Gigabyte GV-N520OC-1GI - GT520 1GB DDR3 vagy Sapphire HD5570 1GB DDR3 PCI-E?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 19:48
1/7 anonim válasza:
Nvidia párti vagyok, tehát GT520.
2/7 anonim válasza:
Attól hogy te Nvidia párti vagy, még az volt a kérdés hogy melyik a jobb, márpedig a HD5570 SOKKAL jobb a GT520-nál.
Ne vezesd félre a kérdezőt a fanboyságoddal!
Egyébként 512MB GDDR5-ös HD5570 még jobb lenne.
3/7 anonim válasza:
Na most miért lettem lepontozva? Aki lepontozott magyarázza már el hogy melyik része nem igaz annak amit írtam, légyszi...
4/7 anonim válasza:
Bocsika csak elnyomtam. Tudod reflexből megy azokra akik ellenzik az nV-t.
5/7 anonim válasza:
Nem baj, csak azt hittem valaki nem ért egyet az írásom valamelyik részével.
Ez a szimpátia dolog akkor lenne jogos ha az lenne a kérdés pl hogy GT520 vagy HD6450, mert ezek kb egy szinten vannak, és akkor szimpátia alapján dönthet.
De mikor az egyik kártya jóval erősebb mint a másik, akkor ne a gyengébbet ajánljuk már csak azért mert nvidia, mikor a másik egyértelműen jobb.
6/7 anonim válasza:
Nyugi ment a zöld pacsi tőlem, mivel igazad van.
7/7 anonim válasza:
Tőlem is nektek mert igazatok van. Kicsit foglalkoztat az AMD, legközelebb lecsekkolok egyet és ha tetszik akkor átállok és mégegyszer nem lesz ilyen gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!