Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gép olyan hangot ad ki,...

A gép olyan hangot ad ki, mintha dolgozna. Miért?

Figyelt kérdés
A hang olyan, mint amikor egyik partícióról másolok a másikra, vagy töredezettség-mentesítek, vírust keresek, stb.
2012. jan. 4. 17:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Igen, már indítottam újra és nem telepítettem semmi újat.
2012. jan. 4. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát vagy tényleg dolgozik a HDD, ellenőrizd a LED lámpáját vagy tegyél fel egy HD Sentinelt.

Ha nem a HDD, akkor pedig valamelyik ventillátor porosodott be és az adja ki a hangokat. Vagy berezeg valami a házban, pl. pont a HDD.

2012. jan. 4. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Laptop (HP Pavilion g6), pár hetes a gép és most a hője kb. 60°C. Akkor szokott ennyi, ha játszok.
2012. jan. 4. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:

A cpu hűtő vagy koszos vagy haldoklik.

De lehet, hogy valami folyamatosan használja a vinyót a háttérben.

2012. jan. 4. 17:54
 5/7 MaXXeGee ***** válasza:
Kevés ram mellett a merevlemezt használja ideiglenes tárolónak (SWAP) minél kevesebb a ram, annál intenzívebben használja/pótolja a HDD-n való tárolással :)
2012. jan. 4. 17:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Pár hetes a gép és nem porban használom.
2012. jan. 4. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem HP Pavilion dv6-om van, és egy év után ki kellett cserélni a ventilátort, mert az alap nem bírta sokáig.

Szerintem ez egy "gyengébb" része a HP-s laptop-oknak.

(200ezer Ft-os gép)

2012. jan. 4. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!