Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elromlott a monitorom? Esetleg...

Elromlott a monitorom? Esetleg a vga?

Figyelt kérdés

Tegnap internetezés közben hirtelen öszzehúzódott a kép és mostanáig fekete is maradt. Nem tudom hogy mi baj lehet mert a monitort kiprobáltam egy másik gépen és ott jó volt. A gép elég régen volt kitakarítva én pedig az elmult 2 hétben nagyon sokat ültem előtte napi szinten mondhatom 9-10 órát.

Ha valaki tudna valami hasznosat mondani azt megköszönném :)

2012. jan. 3. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha másik gépen jó, akkor a monitornak nem hiszem, hogy lenne baja. Ha van az alaplapodon integrált videókártya akkor rakd át oda míg veszel egy másik videókártyát.
2012. jan. 3. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:

próbáld meg csökkentett módban elindítani.

(indításkor F8-at nyomogasd)

ha betölt a windows, nézd meg a felbontást, vga driverét.

ha szükséges rakd újra a drivert.

2012. jan. 3. 17:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Én átraknám szívesen csak nem tudom h van-e integrált vidikari a gépben szal... meg nem is tom h kell átrakni :S de m1 azért köszi a segitséget.

ui: am én is erre gondoltam ;)

2012. jan. 3. 17:36
 4/4 A kérdező kommentje:
2. válaszoló köszönöm majd kipróbálom ha itt lesz mellettem egy olyan akivel nem tom elcseszni a gépet XD
2012. jan. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!