Egy INTEL Core i5 2500K proci menne ezzel a hűtővel?
A foglalat jó, inkább csak azt szeretném jobban tudni hogy mekkore hőmérséklet csökkenésre számíthatok?!
Gondlom ez akart lenni:
arctic cooling freezer 13 limited edition
Igen ez elég jó és csendes kis hűtő, viszont szvsz a sima is elég lesz.
Hart: köszi a linket
gyárihoz képest érezhetően jobban le fogja hűteni, vagy azonos hőmérséklet mellett sokkal halkabb lesz (jó házszellőztetés és minimális terhelésnél, esetleg alulfeszelve szinte passzív módban is...)
Van ennek értelme? Tuning nélkül nálam minden gond nélkül megy a gyári hűtővel. És számomra nem is tűnik hangosnak.
Tehát, ha csak nem akar az ember tuningolni, márpedig ennél a procnál jelenleg annak semmi értelme nem lenne, szerintem felesleges pénzkidobás.
Végül is 50 dollárért kap az ember -3fokot egy tesztprogiban!? :) Megéri :)
Ezzel erősen tudnék vitatkozni mivel nekem is i5 2500K-m van és tudom milyen a gyári vacak rajta. Nekem nem is a hangjával volt bajom ha nem a teljesítményével.
"Végül is 50 dollárért kap az ember -3fokot egy tesztprogiban!? :) Megéri :)"
Ez halál komoly: Most őszintén remélem ezt nem gondoltad komolyan mivel oltári nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!