Nyomtató vásárláskor alapvetően jár az adatkábel?
Esetek olyan 80% -ában nem jár hozzá.
Bár komolyan nem értem a gyártókat, hogy mit sajnálnak egy 2-300 Ft -os alkatrészt. Ez a hardveripar hülyeségei közül biztos benne van a TOP10-ben. >:[
Igen, az esetek többségében nem jár hozzá az adatkábel.
Értelme nincsen, csak fölösleges pénzmegtakarítást szolgál.
"Értelme nincsen, csak fölösleges pénzmegtakarítást szolgál."
Azért egy 10000Ft-os nyomtatónál 300Ft (nagy tételben ennyi lehet) kb 3% megtakarítást jelent. Ha jobban tetszik 3% nyereséget.
Ha elhívnak engem nyomtatót vásárolni az az első hogy megkérdem van e hozzá kábel
mert már jártunk ugy hogy 2 út volt szaros 300 Ft os kábelér
És ha már itt tartunk A megfelelő minöségü USB kábel használata KÖTELEZŐ!! mert szívtam már hogy minden fasza minden jó újraindít a Pc nincs nyomtató (mivan?)
újra telepit még egyszer van nyomtató
teszt fasza gép ki / be nincs nyomtató
Másik USB kábel minden fasza !
:))
# 4:
Mondod, miközben a nagyfőnök azzal van elfoglalva, hogy a yachtjának orra, 1 méterrel hosszabb legyen, mint amilyen konkurens cég vezetőjének van.
A tanácsadói szerződésekről és a látványtervekre elköltött pénzekről, meg ne is beszéljünk... .
BTW: az egyik helyről sajnálja a pénzt, a cég, a másik helyről meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!