Az alábbi változtatásokkal alkalmas lenne ez a gép még egy darabig játszásra? (lent)
-CPU típusa AMD Sempron 130, 2583 MHz (13 x 199)
-Alaplap neve MSI GF615M-P33 (MS-7597) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
-Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce 7025-630a, AMD K10
-RAM 2 GB DDR3-1333
-HDD SAMSUNG HD253GJ SCSI Disk Device (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)
-Táp 450w ( a márkáját nem tudom )
*** egy kis fejlesztéssel alkalmas lenne játszani ( gondolok ezalatt : procicsere , + RAM , és valamilyen jóforma VGA beszerelése )? . Nincsenek nagy elvárásaim játékkokkal szemben m nem kell full HD elég közepes grafikán ha elfut .
Hát én előbb a noname tápot cserélném Chieftec/FSP/Corsair/Cooler Master/Seasonic/Enermax gyártók valamelyikére, minden más csak utána.
Az alaplapod BIOS frissítés segítésgével még a 6 magos Thuban Phenom procikat is fogadja igaz, csak 95W -os TDP-ig bezárlag. Tehát tudsz \SOKKAL\ erősebb procit venni a deszkába. A deszka DDR3 ramot eszik, abból 800/1066/1333 órajelűeket, érdemes utóbbit venni, legalább 4GB-ot. Az olcsó. RAMból max 8GB lehet és összesen két memória foglalat van csak, így ügyesen kell bővíteni. Ezekhez bármilyen videókártyát tehetsz, amit a proci kihajt. (csak a táp is győzze...)
Tehát igen, teljesen fejlesztésképes a gép. Csak nehogy valami Codegen/Mercury tápot tegyél a gép alá, még elfüstöl.
Vga nincs is a gépbe?
mert akor elsönek talán azt kelene
Phenomból böven elég az is vagy egy 4x es
persze van rá pénz?
2gb ram is jó
vga viszont 15 ért nem igazán lesz jó
föleg ha 4-6x es phenom t veszel bele
menyid van a bövitésre öszesen?
ipon.hu/webshop/product/_sapphire_11186_01_20g_hd6750_1gb_gddr5_pcie/178725
Ilyesmi vga lene a leg leg minimumabb
1GB DDR5 vRAM gyengéb nemtudom megéri e
és ez a vga phenom x2 vel is eldöcögne szerintem jól...
nem?:D
csak hát meddig halogasa:P?
lasn a 6850 ek is kifutnak talán már most 6870 t ajánlják minimumnak
aztán mint látod 6 magos phenomokat ajálnják mikor 4 magos cpu k böven elegel lesznek még évek múlva is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!