Miért nincs kép a TV-n VGA--> video RCA átalakítóval?
Vettem egy átalakítót, ami VGA-t átalakítja video RCA-ra.
Összekötöttem a gépet és a TV-t de a TV-n csak futkározó pöttyök és csíkok vannak. Próbálgattam a felbontást állítgatni meg mindent, de nem javult.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Ez az átalakító: [link]
Egyfajta videókártya foglalatod van: PCIE
(A másik fajta (arégebbi az AGP), azod nincs. A PCI foglalat nem azonos a PCIE-el.)
Ha nagyon kell akkor keress használtan ilyen kártyát.
hát igencsak kéne mert már megvettem az átalakítót meg VGA elosztót is vettem, úgyhogy kéne, majd keresek
köszi a segítséget!
Átalakítót? Milyen átalakítót? Azt amit a kérdésben írtál? VGA elosztót? Egy kimenetről akartad hajtani a két kijelzőt?
Ha azt akarod, hogy működjön akkor ezekre nem is lesz szükséged...
igen, azt amit kérdésnél kilinkeltem
am ha azt csinálom hogy veszek egy VGA--> SCART átalakítót és rákötöm a VGA elosztóra + a rendes monitort, akkor működne?
ezt még megpróbálhatod:
értem én, csak a kib*szott drága alkatrészeket próbáltam megspórolni, nincs minden nap 9000 Ft-om sajnálom. Előbb-utóbb meg kell majd vennem, de most nem megy.
fölfogom, nincs baj a megértéssel, senki sem mondta hogy segíts, de nem kell bunkóskodni, kösz a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!