Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs kép a TV-n VGA-->...

Miért nincs kép a TV-n VGA--> video RCA átalakítóval?

Figyelt kérdés

Vettem egy átalakítót, ami VGA-t átalakítja video RCA-ra.

Összekötöttem a gépet és a TV-t de a TV-n csak futkározó pöttyök és csíkok vannak. Próbálgattam a felbontást állítgatni meg mindent, de nem javult.

Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?

Ez az átalakító: [link]

2012. jan. 2. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egyfajta videókártya foglalatod van: PCIE

(A másik fajta (arégebbi az AGP), azod nincs. A PCI foglalat nem azonos a PCIE-el.)

Ha nagyon kell akkor keress használtan ilyen kártyát.

2012. jan. 4. 18:40
 12/18 A kérdező kommentje:

hát igencsak kéne mert már megvettem az átalakítót meg VGA elosztót is vettem, úgyhogy kéne, majd keresek

köszi a segítséget!

2012. jan. 4. 19:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Átalakítót? Milyen átalakítót? Azt amit a kérdésben írtál? VGA elosztót? Egy kimenetről akartad hajtani a két kijelzőt?

Ha azt akarod, hogy működjön akkor ezekre nem is lesz szükséged...

2012. jan. 4. 19:47
 14/18 A kérdező kommentje:

igen, azt amit kérdésnél kilinkeltem

am ha azt csinálom hogy veszek egy VGA--> SCART átalakítót és rákötöm a VGA elosztóra + a rendes monitort, akkor működne?

2012. jan. 4. 19:52
 15/18 A kérdező kommentje:
akkor pontosan mire/mikre lesz szükségem?
2012. jan. 4. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:
fogd már fel könyörgöm, hogy ezzel a videókártyával (aminek egy VGA kimenete van), nem fog menni. Hiába veszel bármilyen kábelt nem fog működni. SCART-al sem. Spéci hardveres átalakító ( [link] kell hozzá, nem csak egy kábel. Videókártya csere az olcsóbb megoldás.
2012. jan. 4. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:

ezt még megpróbálhatod:

[link]

2012. jan. 4. 20:08
 18/18 A kérdező kommentje:

értem én, csak a kib*szott drága alkatrészeket próbáltam megspórolni, nincs minden nap 9000 Ft-om sajnálom. Előbb-utóbb meg kell majd vennem, de most nem megy.

fölfogom, nincs baj a megértéssel, senki sem mondta hogy segíts, de nem kell bunkóskodni, kösz a segítséget

2012. jan. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!