Miért nincs kép a TV-n VGA--> video RCA átalakítóval?
Vettem egy átalakítót, ami VGA-t átalakítja video RCA-ra.
Összekötöttem a gépet és a TV-t de a TV-n csak futkározó pöttyök és csíkok vannak. Próbálgattam a felbontást állítgatni meg mindent, de nem javult.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Ez az átalakító: [link]
igen bennem is megfordult, de biztos nem, hiszen a TV-n van valami kis kép amit írtam, de pont az hogy az alaplapi VGA kimenet a TV video RCA-ja pedig bemenet és ezért nem értem hogy miért nem működik
amúgy szerintem bárhogy lehet használni, oda-vissza
mind1 azért köszi
Ez sosem fog működni. Így ez önmagában nem elég. Olyan videókártya kell hozzá, ami eleve tudja a hardveres konverziót.
Itt már beszélgettünk hasonló dolgokról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
VGA kimeneted most is van, hiszen arra dugtad rá az átalakítót.
Neked olyan videókártyára van szükséged, aminek van TV out-ja valamilyen formában.
Nem, nem ilyesmire gondolok. Amit belinkeltél, az digitalizáló kártya, arra való, hogy külső jelről vegyél fel vele videót, tehát bemenet.
Neked videó kimenetre van szükséged.
Pl ilyen:
Újba ilyet nem nagyon fogsz kapni, meg azt is jó lenne tudni, hogy AGP, vagy PCIE foglalatod van.
HDMI bemenet nincs a TV-n?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!