Milyen videókártyát vegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy használt videókártyát 10-12ezer ért a hardverapró-ról. És nagyon hálás lennék ha kinéznétek a legideálisabbat.
PCI-E kellene VÉGSŐ esetben nVIDIA de AMD/ATI-t szeretnék.
Játékra használnám.
Jelenlegi konfigom: AMD A.x2 5600+(tervben vmi. PhenomII)
2GD ddr2 1066 Geli ram(terv.még 1db)
ASUS M2N68-AM plus alaplap
160GB samsung SATA vinyó
450W Chiftech táp
2012. jan. 2. 20:48
12/26 Panda Péter válasza:
ne viccelj már tudor, a 4850 a 8800GT-vel és klónjaival (9800, gts250) van egy szinten. ez inkább 4770 (vagy még inkább alatta) szint.
13/26 Tudor Vidor válasza:
Igen tudom, hogy a 4850 erősebb, viszont NVIDIA-ból csak ezt találtam ami 12ezer, és viszi a GTA 4-et.
14/26 Panda Péter válasza:
igen, ezért írtam, hogy a 4850-nek ebben az árkategóriában nincs igazán ellenfele :)
16/26 Panda Péter válasza:
korrekt áron van, a vapor x jó hűtés.
hátránya hogy oem vagyis valószínűleg csak a kártyát kapod meg egy antisztatikus zacsiban.
17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor ezek szerint ez a legjobb kártya a pénzemért. UGYE? :)
2012. jan. 2. 21:58
18/26 Panda Péter válasza:
nem tom, nem nyálaztam végig a hardveraprót. viszont ez korrekt kártya ennyiért.
19/26 A kérdező kommentje:
GTA IV full hd-ban ? xxxxxDDDDDDDD
2012. jan. 2. 22:02
20/26 Panda Péter válasza:
a GTA IV hírhedten szereti az 1GB VRAM-ot, szóval szerintem felejtős, de ne egy olyan optimalizálatlan szar legyen az összehasonlítási alap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!