1/12 anonim válasza:
Tök minde' milye' vesző! Ha occsót veszöl akkor 1-2 fokka' melegebb lösz a proci! És ezé' nem éri meg a drágábbó' venni!
2/12 anonim válasza:
Érdekes cikk, olvasd el: [link]
3/12 anonim válasza:
Volt egy teszt amiben bebiszonyitottak, hogy az aloe veras kezkrem a lekvarnal meg a hutopasztanal is jobban teljesit. :D
4/12 anonim válasza:
Én nem próbálnám ki se a lekvárt meg a kézkrémet se mert elég érdekes szagot jöhetnek elő egyébként ezek közül választanák: [link]
Nekem nocuta nh-1 illetve arctic cooling mx4 van
5/12 anonim válasza:
Hűtőpasztábul nö vegyíl sömennyit. Kennyíl odája disznaúzsírt.
6/12 anonim válasza:
Ha talász illyen hűttőpasztát, szójá, mer nekem is köll. Nekem csak hővezető pasztám van, hűteni meg ventillátorral hűtök, meg alu bordával(bár az is csak hővezetésnek van) :)
7/12 anonim válasza:
Bár, ha belegondolok:
Ha a procit használod szivacs helyett, akkor ez a hűtőpaszta lehet a hűtőszekrény tisztítására kell? :))
8/12 anonim válasza:
Hát nem kő Ócsót vennijé, me' nem lesz jó osztán szarakodik majd a Izé! Naszal annyi a izé, a hejzet, hogy ha van rá pénz oszt meg akarod venni, akko vegyed má' a drágábat! Sokba nem lesz más, de jóféle ke jó gépbe. Ha béna gép, legaláb a izé, a paszta legyen COOL. Na csőváz.
9/12 anonim válasza:
Modernebb, nem tájszólással: az olcsó Thermo-Paszták -10 foktól +150-200-ig vezetik le a hőt, a drágábbak, jobb minőségűek (amilyet én is használok) pedig -40 foktól +270-290 fokig vezetik le a hőt. Nagy különbség nincs köztük átlag használatnál, de extrém esetekben sokat számít. Szóval mindegy milyen használatra van, ajánlott a drágább. :-) XD
10/12 anonim válasza:
Amúgy multkor passzív zárt hűtéssel 94 fokon ment órákig a proci, hála az égnek baja az nem lett, de szerintem olcsóbb Thermo-Pasztával 100 felé ugrott volna és akkor már Kampec! Tudod, felmelegszik oszt Kampec. Na az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!