Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit ajánlotok? Gondolkoztam...

Mit ajánlotok? Gondolkoztam hogy vegyek-e egy új grafkártyát, de lehet hogy az kevés lesz ide? Szerintetek?

Figyelt kérdés

A gépem adatai: (a dxdiagból másoltam át őket)

CPU: Pentium (R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2CPUs)

RAM:4 GB (az Xp csak 3,25 GB ismer fel)

Alaplap: Gigabyte modell: P31-ES3G

GRAFKÁRTYA: 512 MB ATI radeon 3800 (400 MHZ és 0x951 chip tipus)

Ezenkivül: 1600x900 as felbontású monitor (ilyen felbontásban szeretném futtatni a gameket lehetőleg)

A táp kb 350 Wattos lehet, bár meg nem esküdnék rá.

na szóval a kérdés: mit sjánlotok kicserélni a gépben? Én egy grafkártyában gondolkoztam, 2 gb osban... kb 40-50 Euroért rendelnék külföldről, de ha szerintetek nem elég akkor mit ajánlotok, mibe fektessek be?

Mire használom? --> főleg játék ill 3d modellezés. (3ds max) irányelv --> dragon age 1/2, crysis 2, fable III, (ezek még elmentek max grafon akadozás nélkül)

2012. jan. 1. 15:04
 1/1 anonim válasza:
Hát szerintem jobb videókártyát már nem igazán tudna kihasználni a a géped:/ Vagyis talán a HD4000 szériából még talán, de a komolyabb 2GB-os VGA-at már esélytelen hogy rendesen ki tudjon használni. Szerintem amibe érdemes befektetni az egy jó alaplap és egy Core i7. Tudom hogy drága meg minden de az i7 nagyon erős proci szóval nem lenne baj vele egy jódarabig. Videókártyát meg majd veszel bele. A legjobb videókari is csak 2-3 évig bírja. Mondjuk a 4 magos nvidia videókártyával(quadro) nem hiszem hogy gond lenne de az is csak a dx11-et támogatja, és valószínűleg ki fognak adni új dx-et. Talán nem is olyan sokára.:/
2012. jan. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!