Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Beépített webkamerával hogy...

Beépített webkamerával hogy lehet felvenni?

Figyelt kérdés
Egy Asus laptopom van beépített webkamerával, tökéletesen működik skype-pal és úgy magában is, de nemrég rájöttem (eddig eszembe sem jutott :)), hogy nem tudok vele felvenni. Csak a Sajátgép menüben jelenik meg mint kamera, ott van is képe, de csak fotózni tudok vele. Az előző webkamerám egy külső Logitech volt, annak a szoftverével simán lehetett felvenni. A szoftveren múlik? Kéne valamit telepítenem? Javaslatokat kérnék! :)
2009. máj. 21. 19:50
 1/4 anonim válasza:
100%

Telepídsd föl a gépedre a "VideóImpressio" nevű progit.

Csak írd be a keresőbe és letöltés után telepítsd!!

Nálam ezzel működött!!! SOK SIKERT!!;)

2009. máj. 21. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre a kifejezésre nem volt találat, de úgy sejtem, az ArcSoft VideoImpression-re gondoltál... Na ilyet viszont nem találtam letöltésre. Megköszönném, ha idelinkelnéd. :)
2009. máj. 22. 18:04
 3/4 anonim válasza:

10000-bocs de a forrásom megszünt!!

Én itt találtam hasonló, használható progit.

[link]

Az oldelon belül keresd a VIDEO-ban.

Remélem ítt már rátalálsz egy számodra használható programra. ;)

2009. máj. 23. 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Találtam egy VirualDub nevű progit, elég használhatónak tűnik. :) Köszönöm a segítséget!
2009. máj. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!