Windows XP VS Windows 7? És miért?
Amúgy annyi hiba bizonyítottan nincs benne mint XP-ben microsoft ide vagy oda. Meg amúgy is tény hogy a Win7 rendszere gördülékenyebb.
Amúgy kérdező milyen gépre kell, mert lehet feleslegesen folyt itt a vita?
erre a gépre kéne.
processzor:Intel Celeron Dual Core E3400(2 Wolfdale mag 2x2.60Ghz)
Vga: Intel gma X4500
Ram: 2GB Kingmax ddr3 1333Mhz
alaplap: Msi g41m-p26
Utolsó!
Te olyan hülye vagy hogy az már fáj!!!!! Szerinted Win7-ből csak 64bites van??? -.-" Bizonyított TÉNY hogy a 7 JOBB MINT AZ XP!!!!!!!
Kérdező:
Erre a gépre Win7 32bites oprendszert tennék!
Egy kérdést: Miért nincs értelme a 32bites Win7-nek? Csak azért mert olyan buta vagyok hogy nem tudom.
2 giga memón én semmi problémát nem észleltem.
Hát ha már a CPU-nál tartunk ennél gyengébb CPU-val szerelt gépeken is megy a Win7.(persze nem szárnyal, megy)
Amúgy is az integrált GPU is csak ront a helyzeten.
Am 32 bites rendszer is el lenne 4 giga rammal meg egy IGP-vel.
Végül is erre a gépre már mehetne a Win7 home premium 32 bit, de az tuti hogy hasítani nem fog íg az XP-t is bele lehet venni a pakliba.
NA szóval kérdező a géped elég lenne(úgy ahogy) Win7-hez is, szóval te döntsd el hogy hoz-e neked olyan extrát a Win7 amiért érdemes lenne felpakolni. Az tény hogy a Win7 jobb, és az XP kissé öregecske, de azért temetni még nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!