Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinál olyat a notebooko...

Miért csinál olyat a notebookom, hogy sípol majd kattan egyet?

Figyelt kérdés
Naponta 2szer biztos csinálja. A gép még csak 1 hónapos. Mi lehet ilyenkor? A kattanás hasonló ahhoz mint amikor a cd fiókját becsukom.
2011. dec. 30. 22:03
 1/7 anonim válasza:
Samsung géped van? Az enyém is pont ugyanezt csinálja. Ha az optikai meghajtó a hibás, azt nem sajnálnám, de a vinyónak is hasonló kattanó hangja van felpörgés után. A gépem már 2 éves lassan, de eddig max 10x csinálta.
2012. jan. 2. 07:48
 2/7 anonim válasza:

MOYO válasza:

Ha garis, mielőbb vidd vissza.

A kattanás lehet opt.meghajtó és vinyó is, de a sípolás sajna rosszabb. Az első naptól kezdte? Bios beállításokba belepiszkáltál?

2012. jan. 2. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is csinálja és samsung

hát optikai maghajtó lehet szerintem

de mi sipol bene? even is van riasztó hangszoró? vagy simav hangszoró sipolna

sose tudok rájöni olyan mintha az sipolna ami katan:D és az a dvd olvasó ot katog és ot más nincs is nemtudom mi lehet:s

régen olyankor kiakadtd laptop néha mikor sipolt de mostanáb már nem

nem olyan sürün csinálja

vinyó biztos nem lehet (szerintem) ha ekorát katana az már be is halna xd

2012. jan. 2. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát hibás nem nagyon lehet jól olvas még joban ír dvd

a hdd is nagyon jó

tesztek nem mutatnak hibát

volt hogy töb hónapig nem katogot:p

2012. jan. 2. 16:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Samsung E series 3300-as gépem van. Lehet, hogy Samsung betegség? De ha sok mindenkinek van akkor ez nem lehet, h gyárilag így van valamiért?
2012. jan. 3. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:

nem samsung

utána olvastam és

Dell, Apple, stb..

szóval majdnem mindél ez jelenség de hogy milyen és menyira nagy gond azt nemtudtam meg

ahol csak olvastam ök is dvd és hdd t irják

de hát ha elvan ezzel laptop akor nem nagy gond:P

a leghihetöbb dolog amit irtak hogy nem kap elég feszültséget a hdd vagy dvd és ezért csinálja

valószinüleg mikro kontakt hibája lehet valaminek... hát az már nem tul jó de hát ez van ahogy nézem 10 böl 2 laptop ilyen szóval... mident állandóan nem cserélgethetnek föleg hogy bárhol lehet a hiba és amire cserélik aban is lehet hiba...

ez olyan amivel együt kell élni:P

2012. jan. 3. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, h megnézted! :)
2012. jan. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!