NFS-The Run - Pixelhiba. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az NFS:The Run-t. Játék közben megjelent egy piros pixelhiba a monitoromon. Oda adtam a játékot valakinek, majd ő még valakinek, és most mind hármunk monitorján megjelent a pixelhiba. Okozhatta azt a játék?2011. dec. 29. 22:37
1/12 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok ! azt hittem, hogy csak nekem jelent meg de ezekszerint nem :/
2/12 A kérdező kommentje:
Jah és mindhármunknak a havas/hegyes pályákon.
2011. dec. 29. 22:45
3/12 anonim válasza:
én végigmentem ugyan azt a kört és még egy megjelent.
5/12 anonim válasza:
ha hunne huztam volna te ...ha beloadrol nem?...
6/12 A kérdező kommentje:
?
2011. dec. 29. 23:01
7/12 anonim válasza:
És nem tűnik el a pixelhiba?!?!?!
8/12 A kérdező kommentje:
Nem :/. Neten olvastam hogy vannak programok amik eltávolítsák, de van ami egész nap ment és semmi.
2011. dec. 29. 23:06
9/12 anonim válasza:
Akkor te jól ki*asztál a haverjaiddal is. :D
Amúgy én kijátszottam a játékot és nekem nem lett pixelhibás. Még 1 érv miért vegyünk eredeti játékot.
10/12 anonim válasza:
Próbáltad a monitort ki-bekapcsolni és/vagy újraindítani a gépet? Ez érdekes amúgy, ilyenről még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!