Mikrofon és hangkártya kéne 15ezer ft környékén?! . Otthoni zenélésre kéne reppelésre, zaj mentes súgás mentes felvételt szeretnék. Ebben kérem segítségeteket. Csak hozzá tényleg értők tapasztalatait, válaszait várom.
Figyelt kérdés
Nem tudom egy felvétel mitől lesz zaj és súgás mentes, hogy mitől függ ez nekem a hangkártyára és mikrofonra kb 30ezrem van ha annyiből meg oldható happy vagyok ha nem akkor buktam. Köszi előre is a válaszokat:)2011. dec. 29. 17:36
1/1 Piert válasza:
Ha jó hangkártyát szeretnél és komolyan csinálod a rappet, vagy bármi egyéb zenei tevékenységet, érdemes a Creative háza táján szétnézned hangkártya terén. Bár nem olcsók, de kiváló minőségűek. Nézd meg ezeket, vagy a hivatalos honlapot
Mikrofonból meg ezeket
Ja és érdemes beszerezned valami jobbfajta, többcsatornás hangszerkesztőt is ami le tudja szedni a zajt a felvételről.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!