Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítség kéne! Hangkártya,...

Segítség kéne! Hangkártya, házimozi, headset beállítások? (Bővebben LENT)

Figyelt kérdés

Vettem egy 5.1-es Genius hangkártyát. A driver, amit felraktak hozzá: C Media.

Van egy 5.1 -es házimozi rendszerem a géphez.

Már az elejétől kezdve nem tudtam használni egyszerre a házimozit meg a headset-et, ha a headset be volt dugva, a házimozi nem működött, pedig direkt ezért vettem ilyen hangkártyát, hogy tudjam használni együtt (boltban javasolták). A gépet aztán újratelepítettem (XP-ről Win7-re..) és nem tudtam ugyan azt a driver-t leszedni, mert a C-Media oldalán nem volt olyan. Az összeset kipróbáltam, de egyik sem jó. A hangrendszer működik, de a headset fülhallgatója nem. Ha a driver-ben átváltok fejhallgatóra, akkor csak annyi történik, hogy a hangszórók közül az első kettő szól..

2011. dec. 21. 16:14
 1/8 csacsi2 ***** válasza:
Ennek így kell működnie, ha bedugod a fejhallgatót megszűnik a többi!Ha 7.1 -es hangkártyát vettél volna akkor maradt volna hely a fejhallgatónak az 5.1 mellett!(persze 7.1 beállítással az c-mediában).
2011. dec. 24. 19:21
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha bedugom a fejhallgatót, akkor működik minden, csak a fülhallgató nem.
2011. dec. 25. 12:14
 3/8 csacsi2 ***** válasza:

Írd le a hangkártyád típusát!!!

Lehet rosz helyre kötötted!

2011. dec. 25. 14:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom a hangkártya típusát, számítástechnikai szaküzletben vettem, nem kaptam hozzá egy nyamvadt dobozt se :S
2011. dec. 25. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, és ők rakták be..
2011. dec. 25. 17:19
 6/8 csacsi2 ***** válasza:

mindenképp reklamáld meg, mert telepítő drivert kell hozzá adniuk (mert eladják másnak jó pénzért) oda se menj többet!

Aida64 program megteszi neked!

2011. dec. 25. 22:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Azóta megszűnt az üzlet, egy csomó embert lenyúltak, több milliós tartozásaik voltak a beszállítóknak.. xD
2011. dec. 25. 22:34
 8/8 csacsi2 ***** válasza:

Ilyened sincs (Realtek sound effect manager)Startmenü / vezérlőpult:

[link]

Szerintem vakard le a HD audio -t és tedd fel a sima ac'97 -et!

[link]

2011. dec. 26. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!