Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Geforce2 mx/mx 400?

Geforce2 mx/mx 400?

Figyelt kérdés

Geforce2 mx/mx 400 (64MB, 128bit) videokártyánál kipróbáltam több drivert is, de mindegyiknél az eszközkezelőben azt a hibát írja ki, hogy "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)".

Mi lehet az ok?

2011. dec. 29. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy ezer éves kártya, jó még egyáltalán? Milyen drivert akarsz feltenni, és milyen Windowsra?
2011. dec. 29. 15:10
 2/5 A kérdező kommentje:
ALapból jó kártya, csak a ventilátorát vettem le, de ennek a karinak a borda elegendő lesz... xp sp3-ra raktam a legfrissebb driverét 93.71-est...
2011. dec. 29. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy elég neki a borda? Biztos nem poénból tettek rá gyárilag ventilátort is.
2011. dec. 29. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Talán mert egy csöpp melegedése eddig még így nem volt, a hűtője meg beszart. Használtam már máskor is ugyan ilyen kártyát és még nagyobbat is, amikre ugyanúgy nem kellett ventilátor, hanem a borda bőven elég volt. Alapból is a régebbi videókártyáknak bőven elég egy borda, mert simán letudja vezetni a hőt.
2011. dec. 29. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát pedig valami baja csak van ha nem lehet feltelepíteni. Megpróbálhatod még az egész rendszert újrahúzni, de ha akkor is ezt csinálja akkor szinte biztos hogy hardveres hiba.
2011. dec. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!