Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A the saboteur max grafikán...

A the saboteur max grafikán szaggathat ati 6870 kártyán?

Figyelt kérdés
már korábban is írtam , csak nem akartam boncolgatni! eléggé szaggat, az assassins creed is! a the saboteur maxon 28 fps-el megy ez normális? rengeteg baj van ezzel a kártyával! amúgy ez egy gigabyte kártya és 4 magos amd procim van és 8 gb (1600mhz) ramom szóval amiatt nem szaggathat!
2011. dec. 28. 22:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Gigabyte? Jó kis Windforce hűtő. Tudom ismerős. Nálam túl melegedett. nézd játék közben a hőmérsékletét. HA magas akkor driverben tedd a venti fordulatot 100%-ra. Ja tudod mit tedd rá és úgy próbálj játszani.
2011. dec. 28. 22:58
 2/21 A kérdező kommentje:
köszi! megpróbálom!
2011. dec. 28. 22:59
 3/21 A kérdező kommentje:
ember! egy isten vagy! hát menten jobb! húú köszi! amúgy még 100-on is 56 fokos! az sok?
2011. dec. 28. 23:10
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem az 56°C az elég jó.
2011. dec. 28. 23:12
 5/21 anonim ***** válasza:
Na ha valaki megkérdi még egyszer miért nem szeretjük a Gigabyte termékeket, már linkelem is ezt a kérdést :D
2011. dec. 28. 23:35
 6/21 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudom emlékszel-e, de én magam voltam aki védte a giga VGA-kon a windfore 2x/3x hűtőt. Na már most karácsony miatt volt szabadidőm és mivel nagyon rég játszottam így neki álltam. 2 óra múlva vettem észre hogy a játék szaggat. Semmi robbanás koccanás csak úgy. Gyorsan rá is néztem a hőmérsékletre és láttam egy majd nem 90°C-t. Egyből gép kikapcs, VGA kiszed, hűtő lekap, kitisztít, visszarak indít. NA megint előjött és végül az lett hogy fixen be kellett állítani a ventit 80%-ra hogy normális hőmérsékleti adatot kapjak 2-3 játék után is(magától auton az istenért se akarta eddig engedni). A gond így az hogy kissé hangos, szóval igen már én se védlek giga hűtő.
2011. dec. 28. 23:42
 7/21 anonim ***** válasza:

Ráadásul ha jól tudom ez még valami brutál kinézetű 3 ventis csoda is...

De az a baj hogy csak kinézetre brutál, amúgy meg elbújhat az MSI Twin Frozr III 2 ventis hűtői mögött.

2011. dec. 28. 23:46
 8/21 anonim ***** válasza:
Igen ez a Windforce 3x ami igen az MSI speckó hűtői mellett(ez alatt a cyclone nem venném ha nem gond) elbújhat.
2011. dec. 28. 23:48
 9/21 anonim ***** válasza:
az igaz hogy az msi twin frozr iii nagyon jó cucc de mutass egy 6870et amin az van. twin frozr iii hűtő olyan 80körüli vga-kon van. ne értsd félre nem szidni akarom és nem védeni a gigát
2011. dec. 28. 23:49
 10/21 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék TWIN FROZR II hűtéssel, igaz rohadt drágán.

2011. dec. 28. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!