Gyenge tápegység miatt szaggathat játék?
Pl. a Mafia 2 eleinte 1024*768-on nagyon jól ment win7-en, aztán egy idő után mindig szaggatott. Most xp van fent, és szintén szaggat továbbra is :/ de még az age of empires, az új james bond, és a harry potter új része is szaggat, amiknek nem kéne!!
de legfőképpen az zavar, hogy régen nem szaggatott, most meg már minden szaggat ami néz ki valahogy...
gépem:
Intel Core2Duo E7500 2,93 Ghz
3 GB ram
8600GT 256 mb gddr3
500 GB samsung hdd 7200rpm
400W-os mercury táp
Azt az ipari hulladékot ne nevezd tápnak. Vágd szemétre, és vegyél a Crosair CX400-at.
Egyébként szerintem a videókértya lehat a fő ludas.
"Azt az ipari hulladékot ne nevezd tápnak."
A táp áramot biztosít. Nem is tudtam hogy van márkás áram.Rosszul tervezett tápegység van de az nem is üzemel jól eleinte sem.Én pld most vettem egy márkás német cuccot a tápegysége egy fing. Pld 5,5V van ráírva és 4,9 V-ot ad le az áramteljesítmény is eléggé keheg 200mA-t ad állítólag nem mértem de esküszöm nem tud annyit. Csináltam hozzá egy sokkal jobbat.
Ilyet táp nem okoz. Fagyást igen, de lassulást nem.
Ellenőrizd, hogy a linux telepítésed is belassult-e. Ha igen, akkor a probléma hardver eredetű. Tipikusan poros procihűtő (alaplapon, vga kártyán), de lehet öregedő vinyó is a bűnös (pl. kikapcsolt dma).
Ha a linux nem lassult, akkor a hiba szoftver eredetű. Teleszemetelt windows, összekavarodott directX, esetleg vírus.
Ha nincs linuxod, ellenőrizd a fenti hardver, és szoftver problémákat is.
A táp ilyet nem csinál, attól kihal a rendszer, a vidkari gyenge.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:55
A táp áramot biztosít. Márkás áram nincs, csak olyan táp, ami miatt kijön a varázsfüst az alkatrészből. Ez pedig általában a nem márkás tápra jellemző, pl. egy corsair, nem fogja leégetni a rendszeredet, egy mercury meg lazán (persze van kivétel csak kevés). Ráadásul a táp az idő múlásával egyre sebezhetőbb lesz, tehát nem feltétlen jelentkeznek egyből a "tünetek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!