Melyik videokártyát éri megvenni, ha olcsón szeretnék jobb kártyát?
Figyelt kérdés
Jelenlegi kártyám egy Nvidia 8600GT 256MB
Ez: [link]
Pénz híján két olcsóbb kártyán gondolkoztam, hogy megéri-e, ezek pedig:
vagy
Szerintetek melyik lenne a jobb?
2011. dec. 28. 01:57
11/14 A kérdező kommentje:
És melyik gyártótól érdemes megvenni a kártyát? Mert láttam, hogy van, Asus, Gigabyte, MSI, PowerColor, Sapphire, VTX és XFX. Melyik a legjobb?
2011. dec. 29. 00:09
12/14 anonim válasza:
AMD oldalról sapphire ami egész jó áron van és el is terjedt kis hazánkban.
13/14 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkoztam, az ASUS-t meg az XFX-t alapból kilőttem (XFX-ről még eddig nem is hallottam).
Azt olvastam egy tesztben, hogy ASUS-nál le van sarkazva a GPU, XFX-nek meg zörgő a hűtése.
Szerintem is a Sapphire lesz a megfelelő.
2011. dec. 29. 00:17
14/14 anonim válasza:
Ha kevesebbet szánsz rá ne a márkákkal foglalkozz, hanem a nyers erővel, nem fogsz észrevenni lényeges eltérést. Amiket olvasol az nem mérvadó sose, lehet kifigott darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!