Számítógép csipogás?
Figyelt kérdés
Egy videókártya ki lett szedve a gépből,és hogy hozzá lehessen férni ki lett húzva szinte minden kábel az alaplapból ,most vissza lett dúgva és amikor be akarom kapcsolni a gépet,mintha a memória ellenőrzésig sem jutna el,egyszerűen elkezd csipogni folyamatosan nem 2-3-at hanem sokat,kép nincs nagy feketeség és csak a csipogás.Memóriákkal nincs hiba,próbáltam kivettem őket,visszatetettem stb akkor is csipogott.
Valaki valami okosságot?
2011. dec. 27. 13:25
11/12 anonim válasza:
Én nekem úgy lett jó hogy kivettem az egyik ramot benthagytam egyet és bekapcsoltam csipogott utánna megint kivettem az egyiket a másikat visszatettem úgy is csipogott végül beraktam mindketőt és jó lett!!!!
12/12 murmancs válasza:
Csak hogy tisztázzuk, akkor csipog a gép ha áramingadozás van! Ha valami hiba van a gépeddel attól még be kell hogy töltsön a bios!
Nekem szerelő mondta még régen mikor ilyen problémám volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!