A 260MB RAM mire elég?
256MB :)
gyakorlatilag semmire.
Talán netezni tudsz vele, de nem vagyok biztos, hogy win7 műxik vele. XP talán, vagy win98
Kínomban fölsrófoltam egy kicsit.:)
Windows XP
Letöltöttem Avast programot, ezzel aztán totál elintéztem.
Törölni meg nem tudom.
amúgy eléggé furán hangzik de sok mindenre :D
még mindig meg van a régi gépem amibe van egy amd 2000+os proci egy ati radeon 9200 128mb-os vga meg 256mb memória és amikor unatkozok bekapcsolom azt kicsit megkínzom de mindig meglepődök hogy simán cod2özök vele lagg nélkül :D
11:28
----------
Ja, DirectX 7 módba talán..
Windows XP SP0 vagy Windows 2000 SP4 ezekkel jó ellehet vele boldogulni ennyi rammal is. Azért mondok SP0 -át meg a javítócsomagos XP-k valamennyivel több erőforrást zabálnak. Bár igaz a javítócsomag nélküli XP -t nagyon sok program nem támogatja ma már.
Még egy 128 MB ramos géppel is lehet netezni és filmet nézni, csak nem Windows kell rá, hanem mondjuk egy kisebb linux disztró.
256 MB meg sok mindenre elég, még a mai világban is. :P
Hat a felhasznalasi modtol fugg, ennyi memoria lehet sok is lehet keves is.
Windows 7-et nem fogsz rajta futtatni, de egy destop linux esetleg el docog rajta. Linuxos vps-t ennyi rammal mar lehet hasznalni par hasznos dologra, par weboldal hosztolasa, seed server:) , vpn , stb... Millio egy dologra eleg.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, bár nem sokat értek belőle.
Most aztán végképp nem tudom, vigyem-e szerelőhöz, vagy várjam a beígért, nem új laptopot, amitől idegenkedek. A nem régen vett monitort is sajnálnám sutba dobni, mert jól látom "szélesvásznúban" nézve a többnyire csak olvasnivalót. Nem csak memóriagond lehet, mert csatlakozni is alig tudok, meg az előbb még az óra is kimerevedett egy időre.
Laptopra is lehet külső monitort kötni, sőt még billentyűzetet és egeret is. Szóval akár egy teljes értékű asztali gépet varázsolhatsz belőle. :)
A RAM problémát meg te is meg tudod oldani szerelő nélkül, veszel egy nagyobb modult és a helyére pattintod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!