Mi lehet a probléma a videokártya telepítésénél?
Figyelt kérdés
Ki szerettem volna cserélni a régi videokártyát, de valamiért nem sikerül. Miután behelyeztem a videokártyát, a monitor egyszerűen nem mutat semmit. Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, így remélem itt valaki tud pár tippet adni, hol lehet a probléma.
Az alaplap típusa: ASUS P4PE2-x
OP rendszer: Windowx xp
2011. dec. 25. 17:38
32/39 A kérdező kommentje:
Azt a verziót nem tudom megkeresni. Ilyen formában hiába írom be, ilyen verziószám nincs, vagyis van, de csak azután látom, hogy letöltöttem. Találtam olyat, ami akörül volt, de azzal sem ment.
2011. dec. 29. 18:37
34/39 A kérdező kommentje:
Már azt is próbáltam.
2011. dec. 29. 22:32
36/39 A kérdező kommentje:
DELL lcd monitor.
2011. dec. 30. 11:29
37/39 A kérdező kommentje:
A pontos típusát nem tudom. Bocsi.
2011. dec. 30. 11:30
38/39 anonim válasza:
Próbáld ki egy másik monitorral.
39/39 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget. Végül meglett a megoldás. a driverrel volt a gond, amit a hivatalos oldalon találtam, úgy látszik nem volt jó. De most végre működik.
2011. dec. 30. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!