Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma a videokár...

Mi lehet a probléma a videokártya telepítésénél?

Figyelt kérdés

Ki szerettem volna cserélni a régi videokártyát, de valamiért nem sikerül. Miután behelyeztem a videokártyát, a monitor egyszerűen nem mutat semmit. Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, így remélem itt valaki tud pár tippet adni, hol lehet a probléma.

Az alaplap típusa: ASUS P4PE2-x

OP rendszer: Windowx xp

2011. dec. 25. 17:38
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Az lehet a baj, hogy a monitor optimális felbontása 1366*768 lenne, de az új videokártyával csak 800*600, 1024*768, 1152*864 etc. felbontás érhető el? Szóval Még csak azonos képarányút sem lehet beállítani.
2011. dec. 27. 20:43
 12/39 anonim ***** válasza:
Ez egy jó régi 4 éve megjelent kártya.Neked meg van egy 16:9 képarányú monitorod. Lehet, hogy a kártyád nem, ismeri a 16:9.A monitorod teljes egészében van kép? Tehát oldalt nincs fekete levágás.Meg nézz meg egy kört a google-ban a képek között, ha nem kör hanem elipszis akkor az baj.
2011. dec. 28. 14:19
 13/39 A kérdező kommentje:
Nincs fekete szél. Az viszont érezhető is, hogy széthúz a monitor. És ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? Vagy csak új monitor?
2011. dec. 28. 15:43
 14/39 A kérdező kommentje:
Az jutott eszembe, hogy talán az ATI control centerben tudnék neki valamit állítani, de nem tudom elérni a programot. Már le van töltve fel is van telepítve, de a start menüben nincs hozzá parancsikon, az asztalon sem, és a sajátgépben sem találom a programot.
2011. dec. 28. 21:28
 15/39 A kérdező kommentje:
Na, az egészet újratelepítette. A program megvan, csak nem indul.
2011. dec. 28. 22:12
 16/39 anonim ***** válasza:
A tálcán a jobb sarokban szokott lenni. Vagy [minden program] vagy keresés.
2011. dec. 29. 00:16
 17/39 anonim ***** válasza:
Milyen kábellel van összekötve?
2011. dec. 29. 00:21
 18/39 A kérdező kommentje:

A program megvan, csak nem indul. A .NET keretrendszert is újratelepítettem, de még mindig nem indul. Mikor rákattintok, villog egy kicsit a homokóra, és ennyi.

A monitor és a videokártya egy mind két oldalán VGA csatlakozós kábel köti össze, aminek a videokártyához csatlakozó részén van egy DVI átalakító. Viszont most hogy megnéztem, rájöttem hogy az átalakító felesleges, mert a videokártyán is van VGA csatlakozó.

2011. dec. 29. 10:53
 19/39 A kérdező kommentje:
Megnéztem a "futtatás>msconfig"-ot, valóban automatikusan indulnia kéne rendszerrel együtt, és ott kéne lennie a sarokban. De nem indul el.
2011. dec. 29. 10:56
 20/39 anonim ***** válasza:

És a monitorodon csak vga csatlakozó van. Mert ha van más akkor próbáld meg azzal.Neked most így van vga--->vga

Ha van dvi, hdmi vagy displayportod. dvi--->dvi

hdmi--->hdmi

displayport--->displayport

2011. dec. 29. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!