Jónak mondható ez a számitógép?
A 2. lesz az "Imperium Gamer HD PC" néven!
főleg videoszerkesztésre,netezésre,néha játékra,kellene max 90 ezer Ft-ig! (játék kérdés:milyen játékok mennének el rajta ugy hogy nem kell durván visszavenni a grafikát,effekteket,stb.?
vélemények,bármi jöhet róla,esetleg linkelhettek is hogy max 90-ig mit tudnátok ajánlani!
Köszönöm előre is!
Amikor láttam, hogy az Imperiumra linkelsz, rögtön világos volt, hogy téged nagyon át akarnak b*szni. Ezek a száz éves, kukából kiguberált gépre is ráírják, hogy Gamer, meg HD (hogy mitől az, senki nem érti).
Naszóval ezeket felejtsd el sürgősen.
köszi hogy szóltatok! :D
tudnátok akkor linkelni valami megbizható oldalt?
DDR3-as GT430-al rá merik írni hogy Gamer HD... ez az Imperium egy nagy rakat szar, az átbaszás csúcsa...
Amúgy 90-ből sokra ne számíts, de ez máris sokkal jobb az Imperiumos csodánál:
Alaplap:
CPU + IGP:
RAM:
HDD:
Ház + táp:
DVD:
93.089 Ft
Videószerkesztésre máris százszor jobb a 4 magos CPU miatt, meg játszogatni is lehet azért rajta, persze 90 körül gamer gép esélytelen, szóval grafikát vissza kell húzni.
17:49
FAIL! VGA-t kifelejtetted. Öreg hiba. Úgy már nem jó az egész.
Te vagy hatalmas FAIL, csak azt nem értem ha nem értesz hozzá miért szólsz bele...
De felvilágosítalak, egy A6-os AMD Llano APU-t írtam bele, ami tartalmaz egy 320 shaderes DX11-es integrált VGA-t is.
Kedves #6.
Ha nem értesz a gépekhez menj ebből a kategóriából. Kösz. Amúgy +1 a linkelő gépéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!