Elromlott a DVD olvasó az asztali gépünkben. Mit csináljak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sajátgépben nem jelenik meg. Megnéztem az szközkezelőt, de ott nem találtam DVD meghajtót. Rendszer-visszaállítás nem jöhet szóba, mert akkor elveszne egy csomó minden. Op rendszer: Windows XP Professional SP3 A DVD meghajtó valószínüleg ilyen volt, csak a gépházon volt a kinyitó gombja: [link]
Most hogy tudom megoldani, hogy újra megjelenjen a DVD meghajtó a Sajátgépben?
2011. dec. 25. 15:56
11/19 A kérdező kommentje:
pls help
2011. dec. 25. 17:07
12/19 anonim válasza:
:) Tévedsz !!
Tehát nekem mind 1
13/19 A kérdező kommentje:
Amúgy kinyílni kinyílik, de kinyitás közben valami nyikorgó hangot ad ki. Nem tudja valaki, hogy az mit jelent?
2011. dec. 25. 17:14
15/19 A kérdező kommentje:
H*lye vagy, nincs a gépben semmiféle egér...
2011. dec. 25. 17:22
16/19 anonim válasza:
:) 2 ok lehetséges +1
1 ok kiveszed a meghajtot szétt szeded és megnézed mi a baj
2 ok elviszed szervizbe
3 ok ha 2 utcával lakok töled ingyen megcsinálom
17/19 A kérdező kommentje:
Egyenlőre egyik sem jöhet szóba. Mind1, feltettem a PC fórumon is a kérdést, hátha ott adnak normális választ, de azért ide is jöhetnek válaszok...
2011. dec. 25. 17:37
18/19 anonim válasza:
Ennél normálisabb válaszokat ott se és itt sem fogsz kapni :)
Ez itt most olyan mint becsukott szemmel biciklizni
19/19 anonim válasza:
nem, ez olyan h csodát vársz tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!