Vélemény a konfigról?
Figyelt kérdés
250körül szánnék rá hdd nem kell az van. gondoltam arra hogy gyengébb proci erősebb vga olcsóbb ház és alaplap és még erősebb vga de nekem ez is bőven elég inkább időtálló és minőségi alkatrészeket választottam mint egy olcsó gagyi lapot bele valami olcsó játékra elég proci és egy 6970es vga de nekem így jobban tetszik
esetleg ti mit változtatnátok rajta? [link]
2011. dec. 25. 10:54
11/13 A kérdező kommentje:
rendben lehet kettő között lesz 2400 amúgy a többi dolog megfelelő? esetleg ssd-ből valami jobb féle 40ért?
2011. dec. 25. 11:43
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
# 12
Ha már egy az egyben kimásoltad a konfigomat amit máshol írtam össze, meg a megjegyzésemet is, legalább a linkeket tetted volna be jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!