Szerintetek ez jó konfiguráció? Játékra kellene!
Alaplap: MSI 760GM-E51 FX - 16.560,- Ft
Processzor: AMD Phenom II X4 960T Black Edition Box - 32.350,- Ft
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 4GB - 5.570,- Ft
Vga: Sapphire HD6850 1GB DDR5 11180-00-20R - 40.290,- Ft
Tápegység: FSP HEXA 500W - 14.520,- Ft
A processzort a későbbiekben szeretném 6 magosítani és egy kicsit húzni 3,4-3,6 Ghz-re. Erre a célra megfelelne az alaplap, támogatná? Kb. mennyi az esélye hogy tudom 6 magosítani?
Azt érti hogy a 960T-nek 6 magos a felépítése így megfelelő lappal fel lehet oldani. Amúgy ennek esélye 50%.
Igen megfelelne mag feloldáshoz a lap és a konfig elég jó.
Teljesen korrekt gép. Nem tudok mibe belekötni. :P
Ahogy Hart kolléga mondja a megfeloldás esélye 50%-50%, nem mintha gyenge lenne az a 960T alapjáraton is. :)
arról mit gondoltok h meddig érdemes vagy lehet húzni a processzort? Esetleg tudnátok mondani megfelelő cpu hűtőt?
Köszi amugy a válaszokat!
HA jól tudom(eben pedig én nem vagyok biztos) általában ezek nem BE verziók, de néha olyat is kifogni. Na szóval a BE verziókat egyszerűen lehet a szorzó állításával tuningolni, a simát órajel emeléssel. Ez nem annyira biztos módszer. Amúgy se értem minek húznád ezt. Főként 3,4 vagy 3,6 ghz-ra.
Szinte különbség se lenne, főként játék terén mivel ez a CPU alapon is elég a VGA alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!